Norgesmesterskapet i poker 2019

Ladies vinner, Norgesmesterskapet i poker 2019, 27. august-2. september 2019, Foto: Norgesmesterskapet i poker

Norgesmesterskapet i poker 2019, 27.08-02.09.2019

Norgesmesterskapet i poker holdes for andre gang på Oslofjord Convention Center i Melsomvik fra 27. august til 2. september. Nær 3 000 spillere deltok på fjorårets arrangement og vi kåret 7 norgesmestere. I 2019 holdes hele 15 turneringer, hvorav 8 er tittelturneringer.

Påmelding:

Alle kan melde seg på til å spille poker-NM.

Main Event er selve hovedturneringen, men det finnes altså hele 15 turneringer å velge mellom. Den dyreste er 10 000 kr Highroller. De billigste er 1 000 kr Endagsturneringene. Påmeldinger kan gjøres fra og med 1. mai helt frem til turneringsdagen (så lenge det er ledige plasser).

Påmelding turneringer Norgesmesterskapet i poker 2019

Overnatting:

Hotell kan bestilles direkte via Oslofjord eller via nettsidene til Norgesmesterskapet i Poker 2019. Det er også mulig å booke båtplass eller bobilplass på området.

Overnatting Norgesmesterskapet i poker 2019 (Checkin)

Aktiviteter utenom poker

Sportsbar: Sportsbaren ligger rett ved siden av pokerrommet. Den er åpen hver dag. Her vil det serveres drikke og vises både poker og fotball på skjermenLørdag 31. august kommer gjester for Q & A og quiz.

Lounge: I toppetasjen på Oslofjord Convention Center ligger det en lounge med takterrasse. Loungen har 20-årsgrense og full servering. Loungen er åpen fra kl 20:00 hver kveld. Onsdag 28. august arrangeres det velkomstfest og mandag 2. september er det avslutningsfest.

Golf: Fredag 30. august gjentar vi suksessen fra i fjor og arrangerer golfturnering på Vestfold Golfklubb. Turneringen varer fra kl. 10:00 til kl 16:00 med påfølgende mat og drikke på golfklubben for deltagerne. Det vil også være mulig å booke egne flights under hele NM-uken.

Darts: Fredag 30. august fra kl 17:00 arrangeres poker-NMs egne «Norway Open» i darts! Registrering åpner allerede kl 15:00.

Ishockey: Lørdag 31. august kl 17:00 arrangeres en VIP-kamp i den splitter nye hockeyhallen. Deretter vil det være mulig for alle å prøve seg på isen. Det arrangeres «After Ice» i VIP-området etter kampen.

Kontakt

For alle typer spørsmål, kontakt: info@norgesmesterskapetipoker.no

Oslofjord