Stian Fuglset

administrerende direktør

Stian har lang erfaring fra møte- og arrangementsbransjen, og har hatt ledende roller i konsernet siden 2013. Han har vært sentral i utviklingen av selskapets forretningsfundament, og bidratt til at Oslofjord blir noe helt unikt i Europa. Stian er utdannet teknolog fra Universitetet i Sørøst-Norge og NTNU, og har lang erfaring fra norsk næringsliv innen prosjektledelse, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon.

Arild Sjødin

Viseadministrerende direktør

Arild er viseadministrerende direktør i Oslofjord Convention Center. Arild har bred erfaring fra norsk og internasjonal hotell- og konferansebransje, med lederstillinger i det som tidligere var Rica-kjeden i Norge og Kempinski-kjeden i henholdsvis Tyskland og De forente arabiske emirater på merittlisten. Arild er utdannet innenfor hotelladministrasjon og forretningsutvkling, og har lang erfaring innenfor hospitality, endringsledelse, merkevareutvikling og effektivisering..

Pia Bernt

HR-Direktør

Pia er HR-direktør hos Oslofjord Convention Center. Pia har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, og bred erfaring fra HR- og lederroller i kommersielle og dynamiske organisasjoner. Pia har høy gjennomføringsevne og solid kompetanse innen strategisk HR-arbeid og organisasjonsutvikling. Pia har vært i selskapet gjennom en viktig fase med endringer og organisasjonsvekst siden hun ble ansatt i 2017.

Helge Nilsen

Salgsdirektør BCC

Helge er salgsdirektør for BCC-salg. Han er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Telemark. Helge har vært senterleder hos Oslofjord Convention Center og har jobbet med utvikling av eiendommen siden 2012. I perioden 2016 til 2018 hadde var Helge prosjektdirektør i organisasjonen, med ansvar for å sikre kommersielle hensyn og ivareta forretningsstrategien i prosjektutviklingen. Dette gjorde han før han tok over som leder av KAM-avdelingen vår. Helge har lang fartstid og god innsikt i organisasjon.

Arne Riise

Direktør for Facility Management

Arne er Teknisk Direktør for Facility Management og har i perioden 2016-2021 vært daglig leder i Oslofjord Operations AS. Han har hatt ledende stillinger innenfor elektro- og automasjon siden 2006, som avdelingsleder, daglig leder og CEO i OneCo As.   

Arne har bred kunnskap til driften av organisasjonen og bidrar til organisasjonsutvikling samt kosteffektive og smarte løsninger innenfor facility management. 

 

Joachim Øygarden

Direktør for Food and Beverage (F&B)

Joachim er direktør for Food and Beverage hos Oslofjord Convention Center. Han har hatt denne stillingen siden 2019. Joachim har tidligere jobbet syv år som daglig leder hos Dine In på Telenor Arena, hvor han har bygget opp en gunstig spisskompetanse innenfor mat og drikke samt arrangementsledelse.

Marit Forseth

Fungerende Chief Digital Officer

Marit er vår Chief Digital Officer og leder IT- og digitalisering hos Oslofjord Convention Center. Hun har en mastergrad i informatikk fra NTNU og ledelsesfag fra BI. Marit har solid og bred erfaring på feltet gjennom mange år som leder i IT-bransjen i inn- og utland og av fellestjenester i offentlig sektor. 

Hilde Karine Johnsen

Kvalitetsleder

Hilde er kvalitetsleder hos Oslofjord Convention Center. Hun har studert ved Universitetet i Oslo og BI, og har tidligere jobbet ved Det Norske Veritas før hun begynte hos oss i 2015.

Hos oss har Hilde vært med på å bygge opp organisasjonen gjennom hardt arbeid og et godt øye for detaljer. Hildes solide innsikt og nettverk internt i organisasjonen gjør henne til en sterk ressurs i ledergruppen.

Nathalie Kristoffersen

Porteføljeforvalter

Nathalie er porteføljeforvalter i Oslofjord Convention Center. Hun har 13 års erfaring i organisasjonen og har tidligere jobbet operativt med resepsjon og hotelledelse, samt forretningsutvikling og prosjektledelse. Nathalie har en bachelorgrad i hotelledelse fra Høyskolen i Kristiania og har en spesiell teft for prosjektledelse.

Foto: Jon Petter Marthinsen / JPM Foto