Stian Fuglset

Administrerende direktør

Stian har lang erfaring fra møte- og arrangementsbransjen, og har hatt ledende roller i konsernet siden 2013. Han har vært sentral i utviklingen av selskapets forretningsfundament, og bidratt til at Oslofjord blir noe helt unikt i Europa. Stian er utdannet teknolog fra Universitetet i Sørøst-Norge og NTNU, og har lang erfaring fra norsk næringsliv innen prosjektledelse, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon.

Finn Erling Røgenæs

Salgs- og markedsdirektør

Finn Erling er salgs- og markedsdirektør hos Oslofjord Convention Center. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har bred erfaring fra leder- og rådgiverstillinger innen kommersiell ledelse. Finn Erling har bred erfaring med B2B og B2C-salg fra teknologi, media og telekom-sektoren. Han har også jobbet med endrings- og teknologiledelse.

Pia Bernt

HR-Direktør

Pia er HR-direktør hos Oslofjord Convention Center. Hun har en høy gjennomføringsevne, stor arbeidskapasitet og en unik evne til å bygge gode relasjoner. Pia har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, og over ti års erfaring. Pia har solid kompetanse innen HR-arbeid og bred erfaring fra dynamisk organisasjoner.

Helge Nilsen

Salgsdirektør BCC

Helge er salgsdirektør for BCC-salg. Han er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Telemark og har tidligere jobbet som fagansvarlig i IPD Norge. Helge har vært senterleder hos Oslofjord Convention Center og har jobbet med utvikling av eiendommen siden 2012. Dette gjorde han før han tok over som leder av KAM-avdelingen vår. Helge har lang fartstid og god innsikt i organisasjon.

Håkon Gaarder-Larsen

Fungerende Hotellsjef

Håkon er en svært dyktig hotelldirektør med 30 års leder- og bransjeerfaring fra fire kontinenter. Hans lidenskap for faget ledet til at han vant Hilton-prisen for beste hotelldirektør utenfor USA. Hos Oslofjord Convention Center er han en viktig ressurs og bidrar med å bygge opp hotellavdelingen for å møte veksten i årene som kommer.

Arne Riise

Direktør for Facility Management

Arne er direktør for Facility Management og har tidligere vært daglig leder ved Oslofjord Convention Center. Han er utdannet elektroingeniør og hatt ledende stillinger innenfor elektro- og automasjon siden 2006.Tidligere har Arne vært avdelingsleder i Teksal og CEO i OneCO. Han har vært tilknyttet Oslofjord Convention Center siden 2006, og har med det bred kjennskap til driften av organisasjonen.

Joachim Øygarden

Direktør for Food and Beverage (F&B)

Joachim er direktør for Food and Beverage hos Oslofjord Convention Center. Han har hatt denne stillingen siden 2019. Joachim har tidligere jobbet syv år som daglig leder hos Dine In på Telenor Arena, hvor han har bygget opp en gunstig spisskompetanse innenfor mat og drikke samt arrangementsledelse.

Marit Forseth

Fungerende Chief Digital Officer

Marit er vår Chief Digital Officer og leder IT- og digitalisering hos Oslofjord Convention Center. Hun har opparbeidet seg solid erfaring på feltet og vært leder innen IT-utvikling og digitalisering.

Hilde Karine Johnsen

Kvalitetsleder

Hilde er fungerende kvalitetsleder hos Oslofjord Convention Center. Hun har studert ved Universitetet i Oslo og BI, og har tidligere jobbet ved Det Norske Veritas før hun begynte hos oss i 2015. I Oslofjord Convention Center har Hilde vært med på å bygge opp organisasjonen gjennom hardt arbeid og et godt øye for detaljer. Hildes solide innsikt og nettverk internt i organisasjonen gjør henne til en sterk ressurs i ledergruppen.

Nathalie Kristoffersen

Porteføljeforvalter

Nathalie er porteføljeforvalter i Oslofjord Convention Center. Hun har 13 års erfaring i organisasjonen og har tidligere jobbet med blant annet forretningsutvikling og prosjektledelse. Nathalie har en bachelorgrad i hotelledelse fra Høyskolen i Kristiania. Hun har en spesiell teft for prosjektledelse og digital forretningsutvikling.

Foto: Jon Petter Marthinsen / JPM Foto