Frederic Kristoffersen

Styreleder

Frederic er gründer og hovedeier i Pancom AS. Kristoffersen er en driftig næringslivsleder, som de siste 15 årene har vært aktiv i næringslivet i Telemark/Vestfold som eiendomsutvikler, forretningsutvikler og investor. Kristoffersen har en rekke styreverv i ulike bransjer, og er konserndirektør i Pancom AS.

Jon Eldon

Styremedlem

Jon er styremedlem og jobber til daglig som Country Director i PHM Group, et ledende nordiske konsern spesialisert på eiendomsservice. Han har tidligere hatt flere lederroller innen Facility Management, Hotell og Restaurant.

Siv Lunde Kolrud

Styremedlem

Siv er styremedlem og jobber til daglig som administrerende direktør i SAS Ground Handling Norway. Hun var tidligere administrerende direktør i Norges Varemesse.

Anne Elisabeth Wallin Rødven

Styremedlem

Anne var direktør for møter og arrangementer i Visit Oslo i 25 år. Hun er i dag styremedlem hos oss og hos FRAM arrangement.

Bjørn Richard Johansen

Styremedlem

Bjørn Richard har bakgrunn som leder i Norge og internasjonalt innen handel, servicenæringen, rådgivning og finans/bank. Han er en av landets mest erfarne rådgivere og prosjektledere innen posisjonering og strategisk kommunikasjon. Han er kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese i Norden og rådgiver for eierselskapet Paritee med ambisjoner å vokse i Norge, Norden og internasjonalt. Videre har han vært gründer og sentral initiativtaker til etablering en av First House AS og Conceptor Bolig AS.