Elisabeth Rustand er Oslofjords nye Head of Marketing – Stolt over å være en del av team Oslofjord

Elisabeth Rustand er ansatt som ny markedsansvarlig på Oslofjord Convention Center. Rustand har lang og solid erfaring fra merkevareledelse og B2B-markedsføring, og hun synes det er spennende å bli ansatt i det som er en viktig utviklingsperiode for Oslofjord.

– Jeg er stolt over å kunne jobbe med så mange engasjerte og dyktige kolleger. Det er særlig spennende å bli med på reisen mot det nye Oslofjord, og å posisjonere oss i den viktige tiden etter en utfordrende pandemi. Jeg gleder meg til å videreutvikle Oslofjord som Nordens ledende vertskap for fantastiske opplevelser i stort format, sier Rustand.

Styrker teamet i en viktig utviklingsfase

Rustad har inngående erfaring fra reklamebransjen og som strategisk rådgiver og kundeansvarlig. Hun har lang erfaring innen idrett, arrangementer og reiseliv og har jobbet med store oppdrag over tid for blant annet SAS, NSB, Ringnes, Kreftforeningen og Sykepleierforbundet.

Oslofjord har nettopp fullført flere store byggeprosjekter og er godt i gang med eierprosessen som vil resultere i at Oslofjord eies av en livssynsuavhengig stiftelse med et kommersielt formål. Som Head of Marketing vil Rustand ha en sentral rolle i den kommersielle utviklingen av Oslofjord gjennom en ambisiøs vekstfase.

– Elisabeths erfaring innen merkevareledelse og markedsføring er utrolig spennende og imponerende. Vi er kjempefornøyd med å kunne ønske henne velkommen som markedsansvarlig. Elisabeths kommersielle kompetanse er særlig viktig nå som Oslofjord står midt i en spennende utviklingsfase, hvor vi er glad for å kunne styrke teamet, sier Arild Sjødin, viseadministrerende direktør.

Allerede i full sving

I løpet av den første tiden har Rustand rukket å legge bak seg to enorme arrangementer på Oslofjord, deriblant Atea. Den nye markedsansvarlige på Oslofjord er med andre ord allerede i full sving og hun er imponert over sine kollegers innsats og engasjement.

– Det er ordentlig inspirerende å se hvordan alle på Oslofjord virkelig brenner for å være det perfekte vertskapet. Jeg er virkelig stolt over å være en del av team Oslofjord, og jobbe sammen mot å skape rammer for fantastiske fellesskapsopplevelser, sier Rustand og legger til:

– Oslofjord har fasiliteter og folk som sammen skaper en arena som er helt unikt i nordisk sammenheng. Vi er ledende innen et konsept som jeg er overbevist om at vil vekke stadig større internasjonal interesse. Jeg gleder meg til å ta fatt på å posisjonere Oslofjord i denne utviklingen og bygge merkevaren rundt vår unike konferanselandsby.

Ønsker du å bli bedre kjent med Elisabeth, besøk hennes Linkedin profil her:

Linkedin profil