Intime og fleksible konferansefasiliteter

Å komme inn i konferansesalen på Oslofjord tar pusten fra de fleste. Salens 4800 kvadratmeter gir rom for 6800 sitteplasser. Stolene er myke og komfortable, lydanlegget er blant de beste du finner i Norge og bildene på de tre storskjermene er så skarpe at selv de på bakerste rad kan følge alt som skjer på scenen.

Tilpasset gruppen
Til tross for størrelsen virker konferansesalen både varm og intim og den er også ideell for mindre grupper. Amfiets utforming samt valg av interiør gjør salen smakfull og attraktiv. Storskjermene gjør det mulig for alle i salen å følge med på det som skjer på scenen. Med kurs og konferanser for mindre grupper kan ubenyttede områder tones ned ved bruk av lysvegger.

Se flere møterom

Bankettsal
Konferansesalen er ideell for banketter og kan enkelt tilpasses deltakerantallet slik at arrangørene alltid er sikret den intimitet og atmosfære som er helt nødvendig for en vellykket bankett. Vi kan servere tre retters bankettmiddag for opptil 2500 gjester.

Les mer om bankett og bevertning

Teknisk
Konferansesalen er meget bra tilrettelagt med fleksibel scene, ferdig stoloppsett, fastmontert lydanlegg, senterlerret samt to sidelerreter, høykvalitetsprojektorer og tilgjengelig flerkameraproduksjon. Salen er utstyrt med takbelysning som kan dimmes og indirekte belysning i tillegg til arrangementsbelysning med mange variasjonsmuligheter.

Les mer om teknisk