Oslofjord Convention Center er en viktig aktør i næringslivet i Vestfold og Telemark med over 150 faste helårsstillinger, i tillegg til mange hundre sesong- og deltidsstillinger. På denne siden kan du få et lite innblikk i hvordan det er å jobbe på Oslofjord og hvilke muligheter vi kan tilby.

De ansatte på Oslofjord er de viktigste bidragsyterne i å drive oss fremover. Det er de ansatte som skaper fantastiske opplevelser for våre gjester, men også de som finner nye muligheter og forretningsområder. Når store eventproduksjoner skal settes i gang, er det samtidig et enormt maskineri som skal fungere optimalt, da trenger vi flinke folk som drar i samme retning.

Våre fagområder

Housekeeping jobb

Housekeeping

Event Operations

IT & Digitalisering

Kjøkken i Konferansesenter Nord

Food & Beverages

Hotell & Konferanse

Riggarbeider foran Oslofjord Convention Center

Forvaltning, drift og vedlikehold

Human Resources

Kommersiell Avdeling

Administrasjon

Bygg karriere på Oslofjord

På Oslofjord er vi opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. En viktig faktor i de ansattes trivsel på arbeidsplassen er blant annet mulighet for faglig og personlig utvikling. Derfor hender det ikke sjeldent at det rekrutteres blant våre egne når stillinger skal fylles.

En av de som har bygget seg opp en karriere hos Oslofjord er Martha. Hun har jobbet hos oss siden sommeren 2019 hvor hun startet i stillingen som Salgskoordinator. Siden har hun hatt stilling som prosjektkoordinator og i dag er hun prosjektleder hos oss.

Jeg har bestandig trivdes i jobben min på Oslofjord og det har vært veldig gøy å få muligheter til både variasjon og nye utfordringer underveis. Her skjer det stadig noe nytt og det passer meg veldig bra!