På denne siden har vi samlet spørsmål og svar som ofte dukker opp i forbindelse med rekrutteringsprosessen. Ta en titt og se om du finner svar på det du lurer på.

Dersom du ikke finner de svarene du er ute etter her, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Kan jeg levere inn åpen søknad?

Du kan levere inn åpen søknad ved å registrere denne under “åpen søknad” annonsene under våre ledige stillinger: https://oslofjord.com/ledige-stillinger/

Jeg har søkt på en stilling, men jeg er usikker på om den er mottatt

Når vi har mottatt søknaden din skal du få en bekreftelse på e-post. Dersom du ikke har mottatt bekreftelse på mottatt søknad, sjekk søppelpost eller ta kontakt direkte med den personen som står oppført som kontaktperson for stillingen du har søkt på.

Jeg har ikke mottatt noen informasjon om søknaden min så langt

Vi evaluerer alle søknader og informerer alle søkere om status i prosessen. Hvis du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontaktpersonen som er angitt i stillingsutlysningen.

Hvilke karriere-og utviklingsmuligheter finnes på Oslofjord?

Oslofjord har mange fagområder, og massevis av spennende arbeidsutfordringer. Har du lyst på faglige utfordringer og utvikle din karriere er det muligheter hos oss. Vi har mange eksempler på ansatte som har utviklet sin karriere hos oss.

Må man snakke norsk for å jobbe på Oslofjord?

For noen stillinger er det et krav om å beherske norsk skriftlig og muntlig, i andre stillinger ikke. Der norsk språk er et krav er dette oppgitt i stillingsutlysningen.

Hvilken rolle spiller mangfold og inkludering på Oslofjord?

Oslofjord er en organisasjon som tar mangfold og inkludering på alvor. I Oslofjord er du hjertelig velkommen uavhengig av hva du tror på, hvem du er glad i eller hvor du kommer fra. Det som er felles for oss alle her i organisasjonen er at vi brenner for å skape gode opplevelser for gjestene våre, og at vi er flinke i det vi driver med.

Ansetter Oslofjord lærlinger?

Ja, Oslofjord tilbyr lærlingplass innen en rekke fagområder. Spørsmål om dette kan rettes direkte til jobb@oslofjord.com