Om Oslofjord

Oslofjord Convention Center er et kommersielt konferanseselskap etablert i februar 2003. Sommeren 2004 sto det nye konferansesenteret klart, og 1. oktober samme år ble senteret offisielt åpnet. 1. april 2011 skiftet senteret navn fra Brunstad Conference Center til Oslofjord Convention Center som en del av selskapets internasjonale satsning. Oslofjord fremstår i dag som et særegent og unikt konferansesenter med stor kapasitet, avanserte medie- og kommunikasjonsløsninger, og miljøvennlig profil.

Oslofjord har som målsetting å være én av Nord-Europas ledende fasilitetsleverandør innen event- og konferansemarkedet, med høye krav til service, kvalitet, samarbeids- og gjennomføringsevne for arrangement fra 500 til 6000 personer.

Vårt produkt
Oslofjord er konferansedestinasjonen med alt på ett sted. Hovedelementene i vårt produkt dekker det meste innen konferanse, overnatting, bevertning og aktiviteter. I samarbeid med arrangør vil Oslofjord Convention Center danne en inspirerende og flott ramme rundt ditt arrangement.