Vi ønsker erfarne Arild Sjødin velkommen som ny viseadministrerende direktør i Oslofjord Convention Center

Med ansettelsen av Arild Sjødin som ny viseadministrerende direktør, har Oslofjord fått en internasjonal tungvekter med på laget. Han har mange års ledererfaring fra norsk og internasjonal hotell- og konferansebransje, og har jobbet innenfor en rekke fagområder som blir helt sentrale for Oslofjord og reisen vi er på. Nå er han klar for å ta Oslofjord med ut i verden.

– Oslofjord er et spennende konsept og en unik destinasjon, som er på vei inn i en ny fase for å erobre både Norge og verden. Det er spennende fordi det ikke er så mange som kjenner til Oslofjord utenfor Norge, noe som trigger meg. Jeg ønsker å ta Oslofjord bredt ut i markedet. Det finnes ikke maken til konsept i Nord-Europa, sier Sjødin.

Nå som verden endelig har åpnet igjen og vi kan samle ubegrenset med folk på samme sted over lengre tid, er vi på Oslofjord mer klare enn noen gang for å skape magiske samlinger hos oss – i stort format.

– Mitt fremste mål er å bidra til at flere mennesker får gleden av å oppleve Oslofjord. Jeg ønsker at flere virksomheter, organisasjoner og foreninger skal lykkes med sine arrangementer og at de skal få oppleve atmosfæren som skapes her, sier Sjødin.

Opplevelser i stor skala

Arild Sjødin har lang erfaring innenfor arrangement og konferanse, og har vært med på å utvikle store konsepter i utlandet. Han har blant annet hatt ansvaret for å kvalitetssikre i hovedsak catering og F&B tilknyttet Abu Dhabis første Formel 1-race og har ledererfaring fra det som tidligere var Rica-kjeden i Norge og Kempinski-kjeden i henholdsvis Tyskland og De forente arabiske emirater, hvor han ledet Emirates Palace Hotel i to forskjellige stillinger. I tillegg har han vært med på oppstarten og posisjoneringen av et uavhengig hotell i Latvia.

– Arilds internasjonale erfaring og ekspertise innen hospitality og forretningsutvikling gjør ham til det perfekte valget som ny viseadministrerende direktør. Vi er svært fornøyd med å kunne ønske en tungvekter fra bransjen velkommen til oss. Oslofjord står midt i en spennende utviklingsfase og Arild blir helt sentral i reisen mot nye Oslofjord, sier administrerende direktør i Oslofjord Convention Center, Stian Fuglset.

Erfaringene kommer godt med når Sjødin nå skal videreutvikle Oslofjord til å bli Nord-Europas foretrukne konferanselandsby.

–  Om fem år skal Oslofjord være det foretrukne alternativet for store og mindre arrangementer for arrangører som setter pris på høy kvalitet og sømløse leveranser. Det får vi til som team og ved å ro i samme retning, sier Sjødin.

Arild Sjødin tiltrådte stillingen 19. april og vi ser frem til fortsettelsen.