Mat fra bunnen av
med lokale råvarer

En leder som vil bygge den beste gjesteopplevelsen

Full catering for opptil    9000 mennesker

Interessert? Ta kontakt med Fredrik:

E-post: fredrik.lovbugten@oslofjord.com
Telefon: 940 07 304

Ikke mange kan smykke seg med å være en av Europas råeste arrangementsdestinasjoner – men det kan Oslofjord!

Til vårt splitter nye 1200 kvm store kjøkken trenger vi nå en Executive Kjøkkensjef.
Vil du være med på å bygge den beste gjesteopplevelsen gjennom fantastiske matkonsepter?

Det beste stedet å møtes

Oslofjord Convention Center har gjennom tidene utviklet seg til å bli Europas største convention village. Vi har vært vertskap for alle typer arrangementer, alt fra hestestevner, idrettsarrangementer og hundeutstillinger, til store bedriftsarrangementer, bryllup og fagkonferanser.

Hos oss finner du alt på ett sted – alt fra overnatting, bevertning og arrangementslokaler, til idrettsarenaer, fantastiske uteområder og en teknisk rigg i verdensklasse. Det setter en trygg ramme for ethvert arrangement og sørger for at deltagerne holder seg samlet fra start til slutt.

Stedets historie er både lang og innholdsrik og strekker seg tilbake til 1956. Store og nære fellesskap har bestandig vært blant de viktigste bærebjelkene i utviklingen av området, alt fra dimensjonene og fleksibiliteten som ble skapt, til samspillet mellom byggene og ivaretakelsen av naturområdene.

Bli bedre kjent med oss

Vi lever for og streber etter å skape uforglemmelige opplevelser for våre kunder. Sett av to minutter til å se noen av våre høydepunkter.

Se vår promofilm

Matens viktige rolle

Hva er vel en stor konferanse uten den gode matopplevelsen? Hvilket inntrykk sitter du som gjest egentlig igjen med dersom maten ikke holdt den forventede standarden? Mat under arrangement spiller en større rolle enn mange tror. Det kan ganske enkelt ta totalopplevelsen fra “god” til “fantastisk”!

Å sette seg ned for å nyte et bedre måltid skaper også en viktig arena for den gode samtalen. Gjestene kan senke skuldrene og la seg imponere av nye smaker mens dagens konferanse diskuteres rundt bordet. Da vil en god matopplevelse være avgjørende for stemningen og resten av kvelden.

Er du Norges råeste Kjøkkensjef?

Med mulighet for full catering for opptil 9000 mennesker, er Oslofjord unik i både Norsk og Nordisk sammenheng. For å sikre høyest mulig kvalitet i vår matleveranse, bygger vi nå et helt nytt kjøkken på 1200 kvm. Til dette fantastiske kjøkkenet søker vi Executive Kjøkkensjef med stor interesse for lokale Skandinaviske mattradisjoner, en lederprofil som ønsker å bygge den beste gjesteopplevelsen med fantastiske matkonsepter. Høres dette ut som noe for deg? Send oss en søknad da vel!

Send E-post Ring: 940 07 304

Du vil få mulighet til å:

 • Utvikle spennende, moderne og hensiktsmessige menyer og matkonsepter. Alt fra fast food til fine dining
 • Arbeide sammen med et dedikert lederteam for å lage den best mulige totalopplevelsen for gjestene
 • Produktutvikling, kalkyler og varelager med varetelling
 • Bygge opp ditt eget team, og påvirke valg av underleverandører
 • Stå for gjennomføring, opplæring og utstyr
 • Hovedansvarlig for internkontroll og HACCP
 • Etablere relasjoner og være ansvarlig for å finne riktige og relevante lokale leverandører
Konferansesenteret festbord

For å lykkes med dette tror vi at du er/har:

 • En svært dyktig lagbygger, og ser verdien av å samarbeide på tvers med andre sentrale nøkkelfunksjoner
 • Robust, tåler høyt arbeidspress og er uredd
 • Kreativ problemløser og menyutvikler
 • I stand til å beherske skandinavisk arbeidsspråk fullt ut, og har meget god innsikt og interesse for skandinaviske mattradisjoner
 • Erfaring fra større restaurantkjøkken, kantiner og god kvalitet eller cateringsvirksomhet
 • Vant til å bygge gode rutiner og systemer for å sikre forutsigbare leveranser av høy kvalitet
 • God forståelse for økonomistyring og like å arbeide med strategiske utfordringer
 • Et oppriktig ønske om å overgå gjestens forventninger

For å lykkes er det nødvendig at du har fagbrev som kokk og minimum tre års erfaring som kjøkkensjef med gode resultater.

Vi kan tilby

Vær med å bygge en unik destinasjon i Europa

En interessant og spennende hverdag

Konkurranse-
dyktige betingelser for rett kandidat

Send E-post Ring: 940 07 304

” Oslofjord Convention Center er en veldig spennende og allsidig arbeidsplass og en trygg arbeidsgiver som satser på sine ansatte. Her er det bestandig full fart og spennende prosjekter hvor vi blir utfordret og får muligheten til å utvikle oss faglig. Gjengen på Oslofjord er mennesker som er opptatt av å ta vare på hverandre, både blant kollegaer og våre gjester. Dette gjør seg ekstra synlig når store arrangementer er under oppseiling og hele staben slår over i et annet gir.

Alaa Hamza

HR-Staffing Manager

” Oslofjord Convention Center er en veldig spennende og allsidig arbeidsplass og en trygg arbeidsgiver som satser på sine ansatte. Her er det bestandig full fart og spennende prosjekter hvor vi blir utfordret og får muligheten til å utvikle oss faglig. Gjengen på Oslofjord er mennesker som er opptatt av å ta vare på hverandre, både blant kollegaer og våre gjester. Dette gjør seg ekstra synlig når store arrangementer er under oppseiling og hele staben slår over i et annet gir. ”

Alaa Hamza

HR-Staffing Manager

For fremtidens Oslofjord

Oslofjord har som målsetning å bli Europas viktigste møteplass for fellesskap – dette stiller høye krav til service, kvalitet, samarbeids- og gjennomføringsevne.

Hele Oslofjord er som skapt for samhold og gode opplevelser, en lekegrind for alle som planlegger arrangementer med uendelige muligheter. For at vi skal kunne fortsette å begeistre Norge, og verden, trenger vi de beste folkene med på laget som bidrar til vårt fantastiske miljø.

Når store eventproduksjoner settes i gang, er det samtidig et enormt maskineri som skal fungere optimalt, da trenger vi gode hoder og løsningsorienterte ansatte som tør å være både innovative og fremoverlente.

Våre ansatte er de viktigste bidragsyterne i å drive Oslofjord fremover. Det er de som skaper fantastiske opplevelser for gjestene, men også de som finner nye muligheter og forretningsområder.