Oslofjord har alle rettigheter for servering av mat og drikke. Vi tilbyr menyer fra nær sagt alle verdens kjøkken, med spesiell forkjærlighet for kortreiste råvarer fra Vestfold.

Sammen med vår kjøkkensjef setter du opp spesialmenyer for ditt arrangement. Enten det skal være næringsrikt og sunt, tilpasset idrettsutøvere, eller du planlegger en helaftens bankett med mange retter. En rikholdig drikke- og vinmeny inngår i serveringskonseptet. Flere av arealene er spesielt godt egnet for servering av fastfood, street food, slowfood eller food court, hvis det er mange som skal kjøpe mat samtidig. På området finner du opptil 25 ulike serverings- og utsalgssteder, vått og tørt.

Oasen Food Court

Oasen er vårt største og mest anvendelige serveringsområde, der det også kan gjennomføres konferanser. Her kan man tilrettelegge ulike former for matutlevering, etablere kafè eller kantine, og rigge opp til bankett hvis ønskelig. Her kan vi betjene opptil 2 000 mennesker samtidig, og gjennomføre effektiv utlevering der gjesten selv verifiserer sin mat via Oslofjord appen.

Davids Grilleri

Dette er vår mest populære event-restaurant, for all mulig servering av mat og drikke. Restauranten har 100 sitteplasser, og brukes også hyppig til frokost, lunsj og som VIP-område.

Marina

På de fineste dagene er marinaen og strandområdet en super arena for aktiviteter og bevertning. Hva med grilling eller skalldyr i solen, forfriskende barer og herlig, avslappende musikk?

Vi rigger til sittende eller stående buffet, og åpner våre boder, utsalg og kiosker for å skape skikkelig festivalstemning. På området bak strandrestauranten kan vi legge tregulv og dekke til opptil 2 500 personer.

Restauranten, Oslofjord Hotel

Restauranten har 156 sitteplasser i ulike seksjoner. Her serveres frokostbuffet, lunch a la carte, og middag i lyse, trivelige omgivelser. Serveringsform og menyer kan selvfølgelig tilpasses ulike arrangørers ønskemål.

SkyBar

Vår nye SkyBar ligger i hotellets 8. etasje. Her kan du nyte panoramautsikten mot Slottsfjellet i Tønsberg i nord, og ut Vestfjorden i sør. Baren er naturlig nok vårt mest eksklusive serveringssted, med et rikholdig vinutvalg og andre drikkevarer, hvor vi også serverer alt fra småretter til større middager. SkyBar kan også gjøres om til et eksklusivt konferanserom med storskjerm og prosjektor.

Barens mesaninetasje er utstyrt med et luksuriøst møtebord i messingbeslått Larvikitt, og komfortable lærstoler for møter med opp til 12 personer. Baren kan også settes opp til konferanser og møter på dagtid.