Planlegge et event på Oslofjord:

En landsby skapt for fellesskap


Her kan du skape ditt eget univers med alt på ett sted! Egen idrettshall, to konferansesentre, store utearealer og overnatting for 9000 personer i umiddelbar nærhet gjør stedet perfekt for eventplanleggere og minnerike opplevelser.

Last ned arealoversikt La oss ta en prat

Plantegninger og arealoversikt

Her finner du totaloversikt over våre arealer. Mulighetene er mange og vi tar gjerne en prat for å fortelle mer om tidligere arrangement og ideer for hvordan du kan utnytte Oslofjord maksimalt for ditt neste event.

Last ned plantegninger og arealoversikt

Fasiliteter

En tettpakket og fleksibel konferanselandsby. Her får du et ideelt samlingspunkt for å dyrke store ideer, inspirerende møter, innholdsrike arrangementer og fantastiske idrettsøyeblikk.

Se våre fasiliteter her

Overnatting

Med umiddelbar nærhet til konferansesenteret, idrettsarenaen og sjøen. Vi har mer enn 9 000 sengeplasser i moderne hotellrom, og leiligheter.

Se våre overnattingsmulighetene

Mat og drikke

Oslofjord har alle rettigheter for servering av mat og drikke. Vi tilbyr menyer fra nær sagt alle verdens kjøkken, med spesiell forkjærlighet for kortreiste råvarer fra Vestfold.

Bli kjent med våre mat- og drikketilbud

” Noe av det som er unikt med Oslofjord er totalpakken og kombinasjonen av ute- og inneområder. Oslofjord er mye mer enn et vanlig konferansesenter. Når du kommer ned på Oslofjord så er du i en egen «by» der du enkelt kan bevege deg rundt. Med alt på et sted. ”

5130 gjester til bankett

Se hvordan vi løste storskala bevertning der 5130 gjester fikk servert hovedrett og drikke på drøye 30 minutter!
Ps: Vi kan arrangere bankett for over 9000 deltakere.

Les om storskala bankett Se flere bilder i vårt bildegalleri

Nysgjerrig på mulighetene hos oss? Send en forespørsel så tar vi kontakt.

Vi er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer; kick-off, idrett, konferanser og festivaler. La oss sammen se på hvilke muligheter du har for ditt neste event!

La oss ta en prat