Dette er landsbyen Oslofjord

Hjertelig velkommen som gjest ved Oslofjord Convention Center! På denne siden vil du finne alt du trenger å vite om stedet og hvordan det er å være gjest hos oss.

Oslofjord Convention Center er et topp moderne konferanse- og arrangementssted som ligger i hjertet av den vakre Oslofjordregionen. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible lokaler som passer til arrangementer i alle størrelser, fra små møter til store konferanser, utstillinger og konkurranser.

På Oslofjord får dere en hel landsby som kan gjøres til deres egen. Den er personlig nok til at du kan trekke deg tilbake, men fortsatt være en del av fellesskapet. Ved å samle alt på ett sted; sosiale møteplasser, overnatting, bespisning og aktiviteter, ligger alt til rette for gode opplevelser i fellesskap.

Ankomst og parkering

Vi har samlet alt du trenger å vite om ankomst og parkering på denne siden. Her finner du informasjon om hvordan du kommer til oss, med bil, eller via kollektivtransport, samt informasjon om vårt parkeringssystem.

Informasjon om ankomst og parkering

Oslofjord App – Din digtale nøkkel

På Oslofjord benytter vi en egenutviklet app til innsjekk og til å låse opp rom og leiligheter. Denne appen er også din guide til Oslofjord med oversiktskart, informasjon og åpningstider for alle våre tilbud under ditt opphold og annen praktisk informasjon. Unngå kø ved innsjekk ved å laste ned appen før du ankommer Oslofjord, på denne måten kan du sjekke inn før ankomst og gå direkte til rommet uten turen innom resepsjonen. Trykk på knappen under for en fullstendig bruksanvisning til vår app.
Bruksanvisning Oslofjord App

Informasjon om arrangement

Alle arrangement som er åpne for påmelding vil du finne på denne siden. Her vil det stå informasjon om dato, sted og blant annet overnattingsmuligheter. Så lenge arrangementet fortsatt er åpent for påmelding vil det også være en link direkte til vårt bookingsystem.

Informasjon om arrangement
Hotelleilighetene
Ishall bane

Slik er landsbyen bygget opp

Oslofjord kart

Når du ankommer Oslofjord kommer du fra nord på dette kartet. Innkjøring til vårt parkeringsanlegg finner du ved å ta til høyre rett etter at du har passert porten inn til området. Til høyre for hovedinngangen til Oslofjord Hotel vil du se et stort blått skilt med en P på som markerer innkjøringen til parkeringskjelleren. Denne strekker seg fra Oslofjord Arena og helt ned til Konferansesenter Nord  og har direkte heisadgang til alle leilighetsbyggene.

Hele landsbyen vår er bygget opp på samme måte som vanlige gater med partallsbygg på den ene siden og oddetallsbygg på den andre siden. I praksis betyr dette at vi har laget en diagonal gjennom området, du ser den midt i kartet og den strekker seg helt ned til Konferansesenter Syd og Forplassen. På oppsiden av diagonalen ligger partallsbyggene og på nedsiden ligger oddetallsbygene. Diagonalen har adresse Oslofjordveien, det betyr at om du bor i bygg 24 så er adressen til bygget Oslofjordveien 24.

Utvalgte fasiliteter på Oslofjord

Oslofjord Hotel

Vårt nye hotell stod ferdig våren 2020, og har alt du forventer; enten du reiser alene eller er en del av en større gruppe. Her finner du 235 rom, egen restaurant, to barer, moderne konferansefasiliteter og parkering i kjelleren. Les mer her

NKK overnatting

Leilighetene

Hos Oslofjord finner du komfortabel overnatting i leiligheter i 10 langhus og to tårnbygg. Alle leilighetene har store vinduer, og flott terrasse eller balkong. De har et moderne preg og er fullt utstyrt for ditt opphold. Les mer her

Arena idrett

Oslofjord Arena

Oslofjord Arena er et flunkende nytt flerbruksanlegg på 15 000 m², beregnet på et stort spenn av idretter og store arrangementer. Her finnes multihall, ishall, klatrevegg, garderober, kunstgressbaner og mye mer. Les mer her

Konferansesenter Syd

Konferansesenter Syd tilbyr plensumsal og vrimleareal for store og små arrangementer. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager, konserter og fagkonferanser. Les mer her

Konferansesenter Nord

Vårt nye konferansesenter ble åpnet i februar 2022 og ligger i hjertet av Oslofjord, med direkte tilknytning til Konferansesenter Syd og kort avstand til flere av fasilitetene på Oslofjord. Her finnes plenumssal og hele 11 møterom. Les mer her

strand marina

Strand og marina

Fordi vi er lokalisert sjøen som nærmeste nabo har vi også et flott strand- og marinaområde. Her finnes egen båthavn med mulighet for båtutleie, SUP, volleyballbaner, lekeplass, sandstrand, utsalgssteder og mye mer. Les mer her

Slik bor du på Oslofjord

På Oslofjord bor du i moderne hotellrom og leiligheter. Alle rom og leiligheter er utstyrt med tanke på både komfort og praktiske løsninger, særlig for lengre opphold. I alle rom og leiligheter finner du:
Strykejern, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, kjøkken, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, TV og gratis internett.

Enkeltrom

Denne leiligheten passer for 1 person og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med king size seng
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse

Dobbeltrom

Denne leiligheten passer best for 2 personer og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med separate senger
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse

Trippelrom

Denne leiligheten passer best for 3 personer og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med separate senger
 • Alkove med køyeseng
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse

4 mannsrom

Denne leiligheten passer best for 4 personer og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med separate senger
 • Alkove med køyeseng
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse

5 mannsrom

Denne leiligheten passer best for 5 personer og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med separate senger
 • To alkover med køyesenger
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse
Hotelleiligheter Oslofjord

6 mannsrom

Denne leiligheten passer best for 6 personer og kommer med fullt utstyrt kjøkken.

 • Adskilt soverom med separate senger
 • To alkover med køyesenger
 • Koselig stue
 • Privat balkong eller terrasse

Vi gjør oppmerksom på at noe variasjon i kapasitet, utforming og interiør kan forekomme. Alle rom og leiligheter er utstyrt med sovesofa som kan res opp ved behov.