Skal du delta på et av våre arrangementer?

Slik kommer du hit
Parkeringsinformasjon
Kart over anlegget

Overnattingstilbud og parkering kan variere. Klikk deg inn på arrangementet du skal delta på for å se hva vi tilbyr.

Her finner du informasjon om det som skjer på Oslofjord. Vi har arrangert store bedrift, idrett, livsstil og kulturarrangementer gjennom mange år og gleder oss til å være vertskap for deg som vår gjest!

19.-21. November 2021

Nordisk eksteriørutstilling

Klar for hundeutstilling i Sandefjord? NKK og Oslofjord har gleden av å invitere deg til nordisk eksteriørutstilling med valpeklasser 6–9 måneder og juniorhandling.

Les mer om hundeutstillingen her

26.-28. November 2021

NM i bueskyting innendørs

Norgesmesterskap i bueskyting står for tur. Med 54 klubber påmeldt er det bare å se frem til at vi endelig kan samles igjen for fellesskap og samhold. Hvem er best i landet?

Les mer om NM i bueskyting her

“Vi hadde fire fantastiske dager i Melsomvik. Menneskene som jobbet der var blide, imøtekommende og fleksible. Maten var dekorativ, velsmakende og god. Rommene var veldig hyggelige og svært gode senger. Kursrommene var godt ventilert og ganske lydtette. Spisesalen var veldig flott og resepsjonsområdet grønt og vakkert. Vi var fornøyde med alt!”

Wenche Kamp Øibrekken

Riktig retning

Overnattingsmuligheter hos oss

Alle våre rom har god takhøyde, seng av god kvalitet, sofa og et arbeidsbord. Hvilket overnattingstilbud som gjelder finner du ved å klikke på arrangementet du skal delta på. I hovedsak tilbyr vi overnatting i hotelleiligheter eller på vårt eget hotell, Oslofjord Hotel. I tillegg har vi en rekke andre fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt enklere:

Inkludert i alle rom:
Strykejern, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, TV og gratis internett.

Hotelleiligheter Oslofjord
Hotelleiligheter stue Oslofjord
Hotelleiligheter bad Oslofjord

Hotelleiligheter 26-47 m²

Vi har ulike rom etter dine behov.
Fra enkeltrom til 6-mannsrom der alle rom har separat soverom, eget kjøkken, bad, stue og balkong/hage. I tillegg er det direkte adgang til garasjeanlegget under hvert hotellbygg.  

Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Bad-Oslofjord-Hotel

Oslofjord Hotel 27-37 m²

Et premium “all suites” hotell med skybar, lobbybar og restaurant. Her tilbyr vi 235 rom med fokus på komfort. Vi har fire romkategorier: Standard, Superior, Executive og Familie. 

Les mer om hotellet her

Nysgjerrig på mulighetene hos oss? Send en forespørsel så tar vi kontakt.

Vi er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer; kick-off, idrett, konferanser og festivaler. La oss sammen se på hvilke muligheter du har for ditt neste event!

Kontakt oss her