Oslofjord Hybrid Event

Samler tusenvis av deltakere fra hele verden i ett og samme interaktive arrangement over nett.

Her får du tilgang til:

  • 360-graders digitalt studio
  • Flere interaktive løsninger
  • Egen app
  • 120 m2 LED-skjerm
  • Studio for live musikkinnspilling
  • Innspillingsstudio med skjermer for grafikk

Oslofjord Hybrid Event gir deg mulighet til å gjennomføre interaktive arrangementer over nett med tusenvis av deltakere. Alt fra konferanser og seminarer, til konserter eller andre arrangement hvor deltakerne kan møtes digitalt.

Du vil få tilgang på vårt 360-graders TV-studio med 120 m2 LED-skjerm og alt du trenger av teknisk utstyr og kompetanse fra oss. Du har også mulighet til å gjennomføre sendinger parallelt fra flere lokasjoner på Oslofjord.

Deltakerne blir med via en app hvor de kan følge sendingen live, og appen muliggjør deltakelse fra seerne ved blant annet innsending av spørsmål, deling av bilder og video og avstemninger. Det er også løsninger for toveis-kommunikasjon mellom de som er tilstede i studio og digitale deltakere, slik at man enkelt kan invitere foredragsholdere, eller andre, fra hele verden til å delta.

Oslofjord Convention Center har hele 500 000 m2 areal disponibelt og opp til 12 000 sengeplasser. Dermed kan vi kombinere fysisk og interaktiv deltakelse ved å samle personer ulike steder på Oslofjord. På den måten sikrer vi at arrangementet ditt følger myndighetenes reguleringer og regler for smittevern, uten at det går ut over kvaliteten på ditt arrangement

Løsningen muliggjør større deltakelse enn ved rene fysiske arrangement, som en følge av at alle har mulighet til å koble seg på fra eget hjem. Tidligere har vi gjennomført arrangement med over 12 000 deltakere ved bruk av Oslofjord Hybrid Event, og løsningen vår er selvfølgelig skalerbar basert på dine behov og ønsker.

Ønsker du å vite mer om konseptet så kan Ole Georg hjelpe deg.

Ole Georg Nilsen

 

 

OLE GEORG NILSEN
SALGSDIREKTØR CONVENTION

E-post: ole.georg.nilsen@oslofjord.com

Telefon: +47 404 11 820

 

Oslofjord Hybrid Event
Oslofjord Hybrid Event show