Ledige sesong- og deltidsjobber:

Housekeeping jobb

Housekeeping medarbeider

Søknadsfrist: Snarest

Vi søker medarbeidere for avdelingen Housekeeping som ønsker å jobbe fra 20% – 100% fra nå til 10.januar 2022. Du beskriver deg selv om positiv, pålitelig og serviceinnstilt. Du har gjerne erfaring fra husøkonomi eller renhold, men det er ikke en nødvendighet. Gjennom Oslofjordskolen tilbyr vi kompetanseutvikling og kurs både for deg som ønsker å videreutvikle deg som Housekeepingmedarbeider og for deg som er helt i starten av karrieren.

Les mer og søk på Finn.no
Servicemedarbeider jobb

Servicemedarbeider

Søknadsfrist: Snarest

Vi har behov for deg som ønsker å skape gode opplevelser for gjestene våre på Oslofjord. På grunn av økt oppdragsmengde trenger vi nå flere medarbeidere innenfor service og resepsjon. Vi er på utkikk etter deg som drives av å yte god service, er selvgående og fleksibel. Du vil måtte omstille deg raskt og kunne utføre ulike oppgaver på kort varsel med et glimt i øyet. Kjenner du deg igjen i dette oppfordrer vi deg til å søke!

Les mer og søk på Finn.no

Utover dette har vi dessverre ingen flere ledige sesong- og deltidsstillinger for øyeblikket.
Ønsker du å se om det er ledige stillinger i Oslofjord-konsernet, besøk Finn.no

Ryddige arbeidsforhold og kontrakter

Som ansatt hos Oslofjord Covention Center får du en standard arbeidskontrakt. Du vil som regel ha en kontraktsfestet prosentstilling, for eksempel 10% stilling. Vi har også behov for tilkallingsvikarer som kan jobbe ved behov.

For sommerjobb får du en sesongkontrakt med et avtalt timeantall du skal jobbe gjennom sesongen, og du kan som regel jobbe mer når det er behov for ekstra folk. Vi lønner etter tariffbestemmelsene i Riksavtalen for hotell og reiseliv, så hva du tjener henger sammen med hvor gammel du er og hvor mye erfaring du har fra tidligere.

Inkluderende arbeidsmiljø

Hos oss er det plass til all typer mennesker, vi synes mangfold er skikkelig bra!

Det gjenspeiler seg i oss som allerede jobber i Oslofjord Convention Center. Vi bryr oss ikke om hva slags religion, legning eller politiske preferanser du har – felles for oss alle, er at vi er flinke fagfolk! Derfor har vi fått jobb i Oslofjord.

Har du lyst til å være med å levere Norges beste arrangementer og sørge for en uovertruffen kundeopplevelse, er du hjertelig velkommen til å søke jobb hos oss.

En av Europas største event- og konferansedestinasjoner

Idyllisk beliggende ved Oslofjorden, midt mellom Sandefjord og Tønsberg. 

I sommer skjer det ekstra mye hos oss, og vi er nå på jakt etter deg som vil ha sesong- eller deltidsjobb. Her får du mulighet til å være med når vi skal arrangere alt fra musikkfestivaler til store mesterskap og arrangementer.

Oslofjord Convention Center er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer, konferanser og festivaler. En helt unik møtedestinasjon for godt samhold, gode opplevelser og god energi. Vi skreddersyr alle arrangementer til å passe kundens behov.

Hos oss finnes 2 500 leiligheter og hotellrom med kapasitet opp til 9 000 senger, en gigantisk multisporthall, storslagne konferansefasiliteter og uendelige muligheter for små og store grupper som ønsker å samles til minnerike begivenheter.

Stedet med mange muligheter 

Oslofjord Convention Center er en arbeidsgiver som belønner god innsats. Har du ambisjoner om å lære og utvikle deg er dette stedet for deg!

Vi er stolte av å være arbeidsplassen til mange som har gått i lære hos oss. Og vi legger spesielt stor vekt på å utvikle dyktige fagfolk og ledere fra egne rekker. Hver gang det blir ledige fulltidsstillinger hos oss er vi ekstra interessert i søknader fra folk som allerede er en del av Oslofjord-gjengen.