Norges Bordtennisforbund inviterer til Superserie i oktober

Flotte overnattingsmuligheter rett ved konkurransearenaen!

Bestill overnatting / bevertning her

Velkommen til bordtennislandsbyen!

Norges Bordtennisforbund har gleden av å invitere til Superserie på Oslofjord Convention Center i oktober 2023! Superseriehelg vil denne gangen ha Stiga-Ligaer for damer og herrer og for 3. divisjoner avd. C og D i Oslofjord Arena!
Oslofjord er en egen landsby med alt du trenger til et vellykket idrettsarrangement i gangavstand inne på området. Her kan du nyte de flotte uteområdene ved fjorden, tilbringe tid sammen med venner, familie og bekjente uten å bruke tid og krefter på unødvendig logistikk og transport underveis.
Vi på Oslofjord Convention Center gleder oss til å ønske dere velkommen til oss i oktober. På denne siden finner du nyttig informasjon om arrangementet og link til å booke ditt opphold hos oss – Velkommen!

Dato: 20.-22. oktober 2023
Sted: Oslofjord Arena
Adresse: Regattaveien 3, 3159 Melsomvik

Kjøkken i Konferansesenter Nord
Teambuilding på strandområdet
Teambuilding
strand marina
Brygge sommer

Ikke gå glipp av magien!

Bordtennislandsbyen er personlig nok til at du kan trekke deg tilbake, men fortsatt være en del av fellesskapet. Her kan du nyte landsbyen til det fulle med alle muligheter til restitusjon og selskap med andre bordtennisentusiaster. Gi rom til de uformelle møtene og samtalene, bli kjent med nye mennesker eller la deg inspirere av andres suksess.

Hvor skal du bo?

Du skal jo bo på Oslofjord så klart! Vi tilbyr en tilbaketrukket lokasjon med fjord og natur som våre nærmeste naboer. Hos oss får du bli en del av fellesskapet og oppleve dets magi og alle våre fasiliteter på stedet.

Hos oss bor dere i alt fra enkeltrom til seks personer sammen i lyse og moderne leiligheter med god takhøyde, kvalitetssenger og en koselig stue. Alle bad har en walk-in dusj og en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Alle leiligheter har fullt utstyrte kjøkken og tilgang til egen privat balkong eller terrasse.

Inkludert i alle rom:
Strykejern, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, stekeovn og kokeplater, vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, kjeler, servise, TV og gratis internett

Hundeutstilling overnatting på Oslofjord
Oversikt Oslofjord Convention Center
Utmerket
Ifølge 25 vurderinger
Liliia Selezen
Liliia Selezen
2021-08-22
I love this place! 😺😻
KP
KP
2021-08-02
Fint sted med serviceinnstilt personale. Fin rooftop bar
Kristian
Kristian
2021-07-13
Supert sted, blir fort en tur dit neste sommer også
Richard Emilio Trimino-Mikalsen
Richard Emilio Trimino-Mikalsen
2021-03-17
dette er VBS
stella haug
stella haug
2021-03-11
Herlig hotel med nydelige leiligheter. Kjempe bra skate park, fotballbane, leikepark og felles områder
NKK mattilbud

Mat- og drikketilbud

Alle deltagere som booker opphold hos oss denne helgen vil få en helpensjonspakke, som inkluderer gode og sosiale måltider i restauranten på Oslofjord Hotel. Både overnatting og måltider ligger i gåavstand til konkurransehallen.

NKK parkering

Parkering under arrangementet

Veibeskrivelse: Ta av fra E18 til Stokke RV 303. Følg deretter skilting til Oslofjord Convention Center.

Personbiler: Ta til høyre etter hovedporten inn mot Oslofjord Hotel. Parkering skal skje i vår parkeringskjeller. Innkjøring til parkeringskjeller finner du til høyre for hovedinngangen til Oslofjord Hotel og er merket med et blått “P” skilt ved innkjøringen.

Parkeringssystem: Oslofjord har Autopay som parkeringssystem. Dette systemet registrerer inn- og utkjøring automatisk ved hjelp av kameraer. Her finnes det fire ulike betalingsmuligheter, som du kan lese om her.

Øvrig informasjon om ankomst og parkering, klikk her

Har du noen spørsmål?

Spørsmål om arrangementet, ta kontakt med arrangør på utstilling@nkk.no

Spørsmål om overnatting, ta kontakt med booking@oslofjord.com