235 elegante rom designet med fokus på komfort

Kurs og konferanse – perfekt for 10-200 personer

SkyBar, lobbybar og restaurant

Vårt nyåpnede konferansehotell Oslofjord Hotel står sentralt på området. Hotellet er spekket med alt av fasiliteter for konferanser og møter, med 235 rom, møte- og konferanserom, egen restaurant, lobby- og skybar. Her har du alt i umiddelbar nærhet, parkering i kjelleren og kort vei til både utendørs og innendørs aktiviteter. Til større arrangement har hotellet blitt benyttet som eget VIP-område. Ønsker du gode fasiliteter for opptil 200 deltakere, enten det er en konferanse, teambuilding eller møtevirksomhet, så er dette lokasjonen for dere.

“Vi hadde fire fantastiske dager i Melsomvik. Menneskene som jobbet der var blide, imøtekommende og fleksible. Maten var dekorativ, velsmakende og god. Rommene var veldig hyggelige og svært gode senger. Kursrommene var godt ventilert og ganske lydtette. Spisesalen var veldig flott og resepsjonsområdet grønt og vakkert. Vi var fornøyde med alt!”
– Wenche Kamp Øibrekken 

Møterom

Vi i Oslofjord ser verdien av en god samtale. På Oslofjord Hotel tilbyr vi to konferanserom med mulighet for ulike oppsett for opptil 290 personer i første etasje. 

Konferanserom A: 166m² med plass til opptil 200 gjester i kino-oppsett. Rommet er utstyrt med skjerm i taket, to digitale støtteskjermer og stor digitalskjerm i rommets bakende. Lydsystemet har gode høytalere og inkluderer håndholdte og headset mikrofoner så vel som lydslynge for hørselsvekkede. Konferanserom A kan konverteres til to rom, ett på 110m² og ett på 40m².

Konferanserom B: 87m² med plass til opptil 90 gjester i kinooppsett. Rommet er utstyrt med to digitale storskjermer, som også kan benyttes som digitale whiteboards. Vi kan også dele opp rommet til to mindre konferanserom på henholdsvis 41m² og 31m².

73 Executive rom: Disse fleksible rommene har mulighet til å heve sengen for å gi plass til et møteareal tilpasset 4-6 personer med eget bord og TV-skjerm.

Rom med høy standard

Alle våre rom har god takhøyde, vinduer fra gulv til tak, seng av god kvalitet og et arbeidsbord. Badene har walk-in dusj og god romfølelse. Det er den samme høye kvaliteten som går gjennom hele Oslofjord Hotel.

Se de ulike romtypene

SkyBar

Opplev den fantastiske utsikten fra toppen av Oslofjord. Kjenn på den eksklusive atmosfæren. Nyt utvalgte viner og annet fra den spennende barmenyen, innendørs eller ute på takterrassen.

Lag gjerne ditt eget SkyBar-arrangement, inkludert bruk av SkyBar-mesaninen, for opp til 110 gjester, hvor du har 69 sitteplasser tilgjengelig. SkyBaren kan også gjøres om til et eksklusivt konferanserom, med storskjerm og prosjektor. Barens mesanin er utstyrt med et luksøriøst møtebord i for eksklusive møter for opptil 12 personer. Her finnes også gode lenestoler og en bio-peis for ekstra hygge og komfort.

Andre fasiliteter tilknyttet hotellet

Restaurant-Oslofjord-Hotel

Restaurant

Restauranten tilbyr både frokostbuffet, lunsj, a la carte og middag i nordiskinspirerte omgivelser. Den er plassert i selve hjertet av Oslofjord Hotel med 156 sitteplasser og passer utmerket til både mingling og bordsitting.

 

Våre dyktige kokker har mange års erfaring med utarbeidelse av skreddersydde menyer med fokus på bærekraftig, lokale og sunne matvarer. Dette gjenspeiles i den fysiske utformingen med rennende vann mellom resepsjonen og restauranten, luftrensende planter og naturlig lys fra himlingen.

Lobbybar-Oslofjord-Hotel

Lobbybar

I vår lobbybar kan du med god samvittighet ta deg et lite pust i bakken. Nyt en god og varm Americano, eller en kald forfriskning, i hyggelige og intime omgivelser. Her finnes komfortable sofaer, barkrakker og en bio-peis som setter hygge på dagsordenen. Vi har alle rettigheter for servering.

 

Lobbybaren egner seg også utmerket for en velkomstdrink med kapasitet fra 56 personer sittende til 150 stående.

73 ekstra møterom

I tillegg til konferanserommene har vi på hotellet også 73 unike Executive-rom som kan gjøres om til møterom.

VIP-hotell

Kan benyttes som eget VIP-hotell

Ved større arrangementer har Oslofjord Hotel blitt benyttet som eget område for VIP-gjester. Dette gir gode muligheter for å skape en eksklusiv stemning med sentral plassering i forhold til vår idrettsarena og konferansesenter.

Romtypene

Alle våre rom har god takhøyde, vinduer fra gulv til tak, seng av god kvalitet og et arbeidsbord. Badene har walk-in dusj og god romfølelse. Det er den samme høye kvaliteten som går gjennom hele Oslofjord Hotel.

Inkludert i alle rom:
Strykejern, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, TV og gratis internett.

Standard-Oslofjord-Hotel
Standard-Oslofjord-Hotel
Standard-Bad-Oslofjord-Hotel
Standard-plantegning

Standard – 27 m²

Våre standardrom er noe mindre, men har likevel høy opplevd kvalitet.

 • Størrelse: 27 m²
 • King size seng
 • Sovesofa
 • Liten privat balkong eller hage med plass til to
 • Maks antall gjester: 4 personer
Superior-Oslofjord-Hotel
Superior-Oslofjord-Hotel
Superior-Bad-Oslofjord-Hotel
Superior-Plantegning

Superior – 37 m²

Unn deg mer plass med våre superiorrom. Her kan du også nyte tilgangen på badekar og en større privat balkong.

 • Størrelse: 37 m²
 • King size seng
 • Badekar og walk-in dusj
 • Sovesofa
 • Privat balkong med plass til seks
 • Maks antall gjester: 4 personer
Executive-Oslofjord-Hotel
Executive-Oslofjord-Hotel
Executive-Oslofjord-Hotel
Executive-Bad-Oslofjord-Hotel
Executive-plantegning

Executive – 37 m²

Våre executive rom har smarte løsninger og en større sittegruppe som bidrar til god romfølelse. Videre er så disse universell utformet med lave terskler og brede dører.

 • Størrelse: 37 m²
 • To nedfellbare senger, en king size og en enkeltseng skjermet fra resten av rommet
 • Mulighet for selskap og møter for opptil åtte personer
 • Separat lounge/sittegruppe
 • Privat balkong eller hage med plass til seks
 • Maks antall gjester: 5 personer
Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Oslofjord-Hotel
Familie-Bad-Oslofjord-Hotel
Familie-plantegning

Familie – 37 m²

Med eget adskilt soverom i tillegg til hotellrommets king size seng er dette et godt egnet alternativ for familier.

 • Størrelse: 37 m²
 • Adskilt soverom med enkeltseng
 • King size seng
 • Sovesofa
 • Privat balkong med plass til seks
 • Maks antall gjester: 5 personer

Bildegalleri

Buffet på Oslofjord hotel
Resepsjon-Oslofjord-Hotel
SkyBar-møterom
Lobby
Buffet på Oslofjord Hotel
Resepsjon
SkyBar-møterom