Fra idrettsarena til bankett for 7000 ansatte

Det perfekte stedet for bedrifter, idrettsarrangement og foreninger når alle skal samles – enten dere er 50 eller 9000.

La oss ta en prat Planleggingsverktøy

“Jeg var ikke forberedt på kraften i fellesskapsopplevelsen på Oslofjord Convention Center, den var enorm!”

Steinar Sønsteby - CEO Atea

Steinar Sønsteby
CEO, Atea

Vi mennesker trenger store fellesskap og steder vi kan samle alle. Enten det er i bedrifter, organisasjoner eller foreninger. Derfor har vi designet en konferanselandsby med alt samlet på ett sted. Vi er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer; kick-off, idrett, konferanser og festivaler.

Har du spørsmål om arrangementsplanlegging, kontakt oss så tar vi en prat!

Hvorfor skal du velge en konferanselandsby til ditt neste event?

Alt på ett sted – En «One-stop-shop»

I en konferanselandsby som Oslofjord finner du alt på ett sted; overnatting, fasiliteter, fantastiske mat- og drikkeopplevelser, teknisk rigg og rekreasjonsmuligheter. Med andre ord, alt du trenger fra A til Å.

XXL kapasitet

Ekstra stor kapasitet til å kunne huse ekstra store arrangementer gjør at bedrifter, idretten og kulturlivet får god plass hos oss. Med sengeplass, bankettmuligheter og hele 5 ulike steder hos oss med plass til 9000 gjester ligger alt til rette for gode samhold og opplevelser.

Festival og konsert på Oslofjord

Maksimer tiden sammen

All transport skjer før og etter arrangementet. Tiden er så verdifull og på Oslofjord kan dere tilbringe all tiden sammen i stedet for å bruke tid på å pendle frem og tilbake mellom hotell, aktiviteter, arrangement eller underholdning. Mer tid sammen skaper en sterkere kjemi og fellesskapsfølelse, enkelt og greit.

Integrert infrastruktur for 24-timers opplevelser

Med en integrert infrastruktur kan vi skape sømløse 24-timers opplevelser for å maksimere utbyttet av nettopp deres arrangement. Vi har alt det nødvendige slik at dere kun har én kontraktspartner å forholde seg til.

Skjermet, uten gangavstand til andre tilbud

Dermed kan du unngå distraksjoner og energilekkasjer i forbindelse med ditt arrangement. Skreddersy landsbyen til deres behov og skap uforglemmelige opplevelser i fellesskapet som oppstår når man er samlet over tid.

Trygt miljø for gjestene

Fordi vi er lokalisert med skog og sjø som nærmeste naboer, kan vi tilby en trygg arena og et sikkert miljø rundt deres arrangement. Det er muligheter for adgangskontroll og dere kan få nøkkelen til landsbyen og gjøre den til deres egen!

Nysgjerrig på hva som er mulig?

La oss ta en prat!

Relevant for deg:

Se mulighetene og arealene du kan benytte

Bli bedre kjent med alle mulighetene. Vi har lang erfaring med alt fra teambuilding, underholdning, idrettsaktiviteter og det du ønsker ditt neste arrangement skal inneholde. La oss skape minneverdige opplevelser! 

Bli bedre kjent med vår landsby her

Ribbtur Oslofjord

Trenger du inspirasjon til aktiviteter til ditt neste arrangement?

Vi har samlet over 50 aktiviteter som kan passe for ditt neste arrangement. Hva med en tur i den vakre skjærgården, en golfrunde på en av norges beste baner eller alle mulighetene vår idrettsarena kan by på?

Last ned aktivitetsmenyen her