Generelle vilkår og betingelser

Her finner du Oslofjord Convention Center generelle betingelser for kjøp av varer og tjenester. Ved spørsmål ber vi deg kontakte oss via e-post booking@oslofjord.com.

1. Bestilling

Antall personer, pris, losji, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av Oslofjord Convention Center framgår av bekreftelsen gjesten mottar etter bestilling. Barn til og med 3 år har muligheten til å sove i foreldrenes seng uten ekstra kostnader.

2. Prisavtalens gyldighet

De avtalte priser er bindende for begge parter, Oslofjord Convention Center forbeholder seg imidlertid retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader ved økte skatter og avgifter, eller andre forhold utenfor Oslofjord Convention Centers kontroll.

3. Endring og avbestilling

Hva slags avbookingsregler som gjelder for din booking er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller alltid hvilke regler som gjelder for din booking. Disse fremkommer på din bookingbekreftelse og på webside for bestilling.

3.1 Garantert til kl. 18.00

Oslofjord Convention Center er pliktig å tilby rom til gjesten frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gjesten ikke avbestilt eller ankommet innen denne tid kan Oslofjord Convention Center kansellere bookingen uten å kontakte gjesten.

3.2 Garantert

Reservasjonen er garantert via firmaavtale, reisebyrå, eller med kredittkort. Oslofjord Convention Center vil holde bekreftet reservasjon inntil kl. 07.00 morgenen etter. Avbestilling av garantert reservasjon må skje senest kl. 16.00 på ankomstdagen. Om gjesten ikke kommer, eller om gjesten avbestiller etter kl. 16.00, vil man bli belastet for første natten.

3.3 Avtalebookinger

For bestillinger gjort av kunder med en avtale med Oslofjord Convention Center gjelder bestillings-/avbestillingsreglene som er stipulert i kontrakten.

3.4 18 års aldersgrense

For gjester som ikke reiser med foreldre, har vi 18 års aldersgrense. Oslofjord Convention Center forbeholder seg retten til å heve bookingen om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.

4. Betaling

4.1 Kontant betaling

Ved kontant betaling vil Oslofjord Convention Center kreve enten et kontant depositum ved innsjekking eller kredittkortgaranti.

4.2 Kortbetaling

Oslofjord Convention Center aksepterer betaling fra følgende kredittkort-selskaper:  Visa, American Express og MasterCard.

4.3 Faktureringspolicy

Fakturering skal være avtalt i forkant av oppholdet. Kredittsjekk vil bli foretatt. Opphold under NOK 5.000 vil ikke kunne faktureres.

5. Inn- og utsjekkingstider

Bestilte hotellrom garanteres å være innsjekkingsklare fra kl.16.00 på ankomstdagen. Utsjekkingstid klokken 12.00 på avreisedag.

6. Ansvar for skade

Gjesten, eller den som står som garantist for rommet, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. Alle hotellrom på Oslofjord Convention Center er røykfrie. Det er heller ikke tillatt å ta med dyr på rommet.
Ved overtredelse vil Oslofjord Convention Center kreve erstatning for ekstra vask av rommet. Denne erstatningen er satt til 1 500 NOK som debiteres fra sluttregningen til gjesten som står ansvarlig for rommet.

7. Force majeure

Hendelser utenfor avtalepartenes kontroll – for eksempel streik, lockout, brann etc. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtale – gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.

8. Verneting

Alle tvister som måtte oppstå mellom partene i denne avtalen (gjesten og Oslofjord Convention Center) skal behandles etter norsk rett. Dersom ikke tvisten løses i minnelighet skal Oslofjord Convention Centers eiendoms verneting gjelde.