På bakgrunn av myndighetenes nasjonale råd og anbefalinger for smittevern er det foreløpig ingen større arrangementer på Oslofjord Convention Center i 2020. Men det kommer bedre tider, og alle som ønsker å søke sesong- og deltidsjobber er velkommen til det. Tross den alvorlige coronasituasjonen som har oppstått ønsker Oslofjord Convention Center alle over 16 år velkommen til å søke på ledige sesong- og deltidsjobber hos oss. Så snart situasjonen tillater oss å gjennomføre arrangementer igjen trenger vi nemlig hundrevis av sesong- og deltidsarbeidere. Derfor oppfordrer vi alle til å søke nå!

Hvorfor lyser Oslofjord Convention Center ut hundrevis av ledige jobber samtidig som mange fast ansatte er permittert?

Oslofjord Convention Center har rundt 120 faste ansatte, men så snart vi kan gjennomføre større arrangementer har vi et permanent behov for betydelig mer arbeidskapasitet innenfor mange forskjellige funksjoner og oppgaver. Oslofjord har tidligere leid inn kapasitet og har brukt over 50 forskjellige leverandører, men nå skal vi altså ansette hundrevis direkte hos Oslofjord for å sikre kompetanse, kontinuitet og kapasitet for fremtiden. Denne storstilte rekrutteringen har vært planlagt lenge før coronaviruset brøt ut. Men ansettelse og oppstart i jobb for alle som rekrutteres, forutsetter at Oslofjord Convention Center er tilbake i normal drift og ikke lenger har faste ansatte i permisjon.

For øyeblikket er rekrutteringsprosessen utsatt for en periode, men alle er velkomne til å søke!

Finn en jobb som frister og søk nå!

Vi har helt sikkert en eller flere jobber du vil like og som passer for deg. Det er enkelt å søke og du kan krysse av på flere forskjellige jobber om du vil. Vi har behov for folk i en rekke forskjellige roller og funksjoner. Uansett om du digger å treffe kunder med et smil, eller om du helst vil være “den usynlige helten” bak i kulissene, har vi en ledig sesong- eller deltidsjobb som passer for deg. Nedenfor kan du lese mer om alt du kan jobbe med.

Les mer

Kjøkkenarbeider

Liker du deg på kjøkkenet er dette jobben for deg! Du vil kunne jobbe med matproduksjon, matopplegg, oppvask og andre oppgaver som hører hjemme på et skikkelig kjøkken.

Les mer

Les mer

Kiosk og kafé

Hvis du er utadvendt, liker å yte god service gjerne servert med et smil, da vil du passe perfekt som medarbeider i våre kiosker og kaféer.

Les mer

Les mer

Servering

I denne stillingen vil du være vårt ansikt utad overfor gjestene. Det krever at du instinktivt yter god service, er punktlig, har god oversikt og evner å se det store bildet.

Les mer

Les mer

Skift- og arbeidsledere

Hvis du er ansvarsbevisst og liker å påta deg ansvar og lede andre medarbeidere til suksess og super innsats, er dette stillingen for deg.

Les mer

Les mer

Rigg- og eventproduksjon

Når tusenvis av mennesker skal samles er det mye som skal bygges, flyttes, rigges og fikses. Jobben vil du oppleve som svært variert, og innebærer mye fysisk arbeid både ute og inne.

Les mer

Les mer

Renhold

Jobben som renholder er uhyre viktig for at gjestene våre skal få en god opplevelse, og da er vi avhengig av medarbeidere som setter sin stolthet i et rent resultat!

Les mer

Les mer

Resepsjon

Stillingen krever at du er imøtekommende, serviceinnstilt og alltid er på tilbudssiden overfor våre gjester, da du vil være det første og siste smilende ansiktet gjestene ser.

Les mer

Du får full opplæring og verdifull erfaring!

Du trenger ikke å ha erfaring for å jobbe hos oss, med unntak av enkelte typer jobb. Vi tilbyr full opplæring, og som deltids- eller sesongansatt hos oss vil du få verdifull erfaring. Etter hvert kan du også kvalifisere deg til ansvarsroller, der du lærer opp og leder andre medarbeidere.

En av Europas største event- og konferansedestinasjoner

Idyllisk beliggende ved Oslofjorden, midt mellom Sandefjord og Tønsberg. 

I sommer skjer det ekstra mye hos oss, og vi er nå på jakt etter deg som vil ha sesong- eller deltidsjobb. Her får du mulighet til å være med når vi skal arrangere alt fra musikkfestivaler til store mesterskap og arrangementer.

Oslofjord Convention Center er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer, konferanser og festivaler. En helt unik møtedestinasjon for godt samhold, gode opplevelser og god energi. Vi skreddersyr alle arrangementer til å passe kundens behov.

Hos oss finnes 2 500 leiligheter og hotellrom med kapasitet opp til 12 000 senger, en gigantisk multisporthall, storslagne konferansefasiliteter og uendelige muligheter for små og store grupper som ønsker å samles til minnerike begivenheter.

Stedet med mange muligheter 

Oslofjord Convention Center er en arbeidsgiver som belønner god innsats. Har du ambisjoner om å lære og utvikle deg er dette stedet for deg!

Vi er stolte av å være arbeidsplassen til mange som har gått i lære hos oss. Og vi legger spesielt stor vekt på å utvikle dyktige fagfolk og ledere fra egne rekker. Hver gang det blir ledige fulltidsstillinger hos oss er vi ekstra interessert i søknader fra folk som allerede er en del av Oslofjord-gjengen.

Søk jobb