Oslofjord Convention Center tilbyr hvert år disse stillingene, les mer om disse nedenfor:

Les mer

Kjøkkenarbeider

Liker du deg på kjøkkenet er dette jobben for deg! Du vil kunne jobbe med matproduksjon, matopplegg, oppvask og andre oppgaver som hører hjemme på et skikkelig kjøkken.

Les mer

Les mer

Kiosk og kafé

Hvis du er utadvendt, liker å yte god service gjerne servert med et smil, da vil du passe perfekt som medarbeider i våre kiosker og kaféer.

Les mer

Les mer

Servering

I denne stillingen vil du være vårt ansikt utad overfor gjestene. Det krever at du instinktivt yter god service, er punktlig, har god oversikt og evner å se det store bildet.

Les mer

Les mer

Skift- og arbeidsledere

Hvis du er ansvarsbevisst og liker å påta deg ansvar og lede andre medarbeidere til suksess og super innsats, er dette stillingen for deg.

Les mer

Les mer

Rigg- og eventproduksjon

Når tusenvis av mennesker skal samles er det mye som skal bygges, flyttes, rigges og fikses. Jobben vil du oppleve som svært variert, og innebærer mye fysisk arbeid både ute og inne.

Les mer

Les mer

Renhold

Jobben som renholder er uhyre viktig for at gjestene våre skal få en god opplevelse, og da er vi avhengig av medarbeidere som setter sin stolthet i et rent resultat!

Les mer

Les mer

Resepsjon

Stillingen krever at du er imøtekommende, serviceinnstilt og alltid er på tilbudssiden overfor våre gjester, da du vil være det første og siste smilende ansiktet gjestene ser.

Les mer

Du får full opplæring og verdifull erfaring!

Du trenger ikke å ha erfaring for å jobbe hos oss, med unntak av enkelte typer jobb. Vi tilbyr full opplæring, og som deltids- eller sesongansatt hos oss vil du få verdifull erfaring. Etter hvert kan du også kvalifisere deg til ansvarsroller, der du lærer opp og leder andre medarbeidere.

En av Europas største event- og konferansedestinasjoner

Idyllisk beliggende ved Oslofjorden, midt mellom Sandefjord og Tønsberg. 

I sommer skjer det ekstra mye hos oss, og vi er nå på jakt etter deg som vil ha sesong- eller deltidsjobb. Her får du mulighet til å være med når vi skal arrangere alt fra musikkfestivaler til store mesterskap og arrangementer.

Oslofjord Convention Center er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer, konferanser og festivaler. En helt unik møtedestinasjon for godt samhold, gode opplevelser og god energi. Vi skreddersyr alle arrangementer til å passe kundens behov.

Hos oss finnes 2 500 leiligheter og hotellrom med kapasitet opp til 12 000 senger, en gigantisk multisporthall, storslagne konferansefasiliteter og uendelige muligheter for små og store grupper som ønsker å samles til minnerike begivenheter.

Stedet med mange muligheter 

Oslofjord Convention Center er en arbeidsgiver som belønner god innsats. Har du ambisjoner om å lære og utvikle deg er dette stedet for deg!

Vi er stolte av å være arbeidsplassen til mange som har gått i lære hos oss. Og vi legger spesielt stor vekt på å utvikle dyktige fagfolk og ledere fra egne rekker. Hver gang det blir ledige fulltidsstillinger hos oss er vi ekstra interessert i søknader fra folk som allerede er en del av Oslofjord-gjengen.