Norsk Miniatyrhund Klubb jubileumsutstilling 9.-10. sept. 2023

Velkommen til 50 års jubileum med utstillinger og valpeshow!

Book overnatting og bevertning her

Velkommen til Hundelandsbyen!

Norsk Miniatyrhund Klubb har gleden av å invitere til jubileumsutstilling og valpeshow ved Oslofjord Convention Center 9.-10. september. Det blir flotte premier og unike rosetter. Lørdag 9. september blir det storstilt feiring med bankett og vinnergalla!

Oslofjord er en egen landsby med alt du trenger til en hundeutstilling i gangavstand inne på området. Her kan du nyte de flotte uteområdene ved fjorden, tilbringe tid sammen med venner, familie og bekjente uten å bruke tid og krefter på unødvendig logistikk og transport underveis.

Vi på Oslofjord Convention Center gleder oss til å ønske dere velkommen til oss i september. På denne siden finner du nyttig informasjon om arrangementet og link til å booke ditt opphold hos oss – Velkommen!

Dato: 9. – 10. september 2023
Sted: Oslofjord Convention Center
Adresse: Oslofjordveien 6, 3159 Melsomvik

Kjøkken i Konferansesenter Nord
Teambuilding
strand marina
Brygge sommer
Fest arrangement

Ikke gå glipp av magien!

Hundelandbyen er personlig nok til at du kan trekke deg tilbake, men fortsatt være en del av fellesskapet. Her kan du nyte landsbyen til det fulle med alle muligheter til restitusjon og selskap med andre hundeentusisaster. Gi rom til de uformelle møtene og samtalene, bli kjent med nye mennesker eller la deg inspirere av andres suksess.

Hvor skal du bo?

Du skal jo bo på Oslofjord så klart! Vi tilbyr en tilbaketrukket lokasjon med fjord og natur som våre nærmeste naboer. Hos oss får du bli en del av fellesskapet og oppleve dets magi og alle våre fasiliteter på stedet. Overnatting inkluderer frokost.

Hos oss bor dere i lyse og moderne leiligheter med god takhøyde, kvalitetssenger og en koselig stue. Alle bad har en walk-in dusj og en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Alle leiligheter har fullt utstyrte kjøkken og tilgang til egen privat balkong eller terrasse.

Inkludert i alle rom og leiligheter:
Strykejern, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, stekeovn og kokeplater, vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, kjeler, servise, TV og gratis internett

Hundeutstilling overnatting på Oslofjord
Oversikt Oslofjord Convention Center
Utmerket
Ifølge 25 vurderinger
Liliia Selezen
Liliia Selezen
2021-08-22
I love this place! 😺😻
KP
KP
2021-08-02
Fint sted med serviceinnstilt personale. Fin rooftop bar
Kristian
Kristian
2021-07-13
Supert sted, blir fort en tur dit neste sommer også
Richard Emilio Trimino-Mikalsen
Richard Emilio Trimino-Mikalsen
2021-03-17
dette er VBS
stella haug
stella haug
2021-03-11
Herlig hotel med nydelige leiligheter. Kjempe bra skate park, fotballbane, leikepark og felles områder
NKK mattilbud

Mat og drikke

Frokost

Frokost serveres i restauranten på Oslofjord Hotel for alle overnattende gjester.

Lørdag: kl. 07-10

Søndag: kl. 07-10

Andre tilbud

Fredag:

Oslofjord Hotel Restaurant à la carte: kl. 18-22

SkyBar: kl. 21-01

LobbyBar: kl. 16-22

Lørdag:

Oslofjord Hotel Restaurant à la carte: kl. 18-22

LobbyBar: kl. 14-00

Café Arena: kl. 09-14

Søndag:

Café Arena: kl. 10-14

NKK parkering

Parkering under arrangementet

Veibeskrivelse: Ta avkjøring nr. 39 fra E18 ved Sørby/Borge til Stokke RV 303. Følg deretter skilting til Oslofjord Convention Center. Etter avkjøringen fra FV303 mot Oslofjord Convention Center, kjør rett frem i rundkjøringen i Skjærsnesveien. Det er veiarbeid på FV 303 og avkjøringen fra E18 ved Sem frarådes.

Personbiler: Ta til høyre etter hovedporten inn mot Oslofjord Hotel. Parkering skal skje i vår parkeringskjeller. Innkjøring til parkeringskjeller finner du til høyre for hovedinngangen til Oslofjord Hotel og er merket med et blått “P” skilt ved innkjøringen.

Parkeringssystem: Oslofjord har Autopay som parkeringssystem. Dette systemet registrerer inn- og utkjøring automatisk ved hjelp av kameraer. Her finnes det fire ulike betalingsmuligheter, som du kan lese om her.

Øvrig informasjon om ankomst og parkering, klikk her

Har du spørsmål?

Om du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss direkte på telefon: +47 33 00 20 00, eller via e-post: booking@oslofjord.com