Organisasjoner og foreninger

Samhold dyrkes gjennom minnerike opplevelser i fellesskap!

Se film Send en forespørsel

Humanitære, frivillige, ideelle eller politiske organisasjoner, foreninger og forbund har alle behov for å samles fra tid til annen. Det kan være i forbindelse med et jubileum, en nettverkskonferanse, årsmøte, generalforsamling, årskonferanser eller rett og slett bare et behov for å møtes i fellesskap. Hos oss kan dere være sammen, dyrke fellesskapet og fokusere på det som er viktig for dere.

Vi gleder oss over alle fellesskap som kommer til Oslofjord og får oppleve kraften i opplevelsene når alle bor, spiser og møtes på sosiale arenaer på ett og samme sted. Vårt vertskapsteam står klare til å støtte dere gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring og har som mål å skape de beste rammene for deres neste samling.

Sykehuset i Vestfold logo

“Vi har følt oss veldig velkommen, alle er så hyggelige her og maten har vært perfekt. Vi synes det er veldig pent her, og Oslofjord er perfekt sted for hektiske møtedager!”

Stein Kimserdal
Administrerende Direktør, Sykehuset i Vestfold

Sandefjord Kommune logo
Forsvaret logo
USN logo
NHO logo
UE logo
BCC logo

Uendelige muligheter for alle samlinger og arrangementer

Oslofjord er et unikt sted hvor dere kan skape en helt egen landsby til deres arrangement, med opplevelser tilpasset drømmen om et event det vil snakkes lenge om. Med 860 000m² fordelt på fem ulike huber er det ingenting som er umulig. Samle medlemmer til konferanser, jubileumsfester eller ledersamlinger og gi et boost til medlemmene. Her får dere alt på ett sted! Minnerike opplevelser skapes i store fellesskap, vi kaller det Oslofjordeffekten.

Se bilder fra tidligere events

Trykk på pilene ved siden av bildet for å se flere:

Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center
En landsby skapt for å bygge fellesskap
Konsert under bankett i Oslofjord Arena
Bankett for 7000 gjester i Oslofjord Arena
Fotballbanene ved Oslofjord Arena
Hotelleilighetene i landsbyen
Bankett i plenumssalen (CCS)
Konsert i Plenumssalen (CCS)
Oversiktsbilde av bankettsalen (CCN)
Foredrag i bankettsalen
Bankett i bankettsalen (CCN)
Teambuilding på strandområdet
Aktiviteter på strandområdet
Marina
Oslofjord Hotel
Middag i Skybar på Oslofjord Hotel
Hotelleilighet - Stue
Hotelleilighet - Soverom
Volleyball i Oslofjord Arena
Ishockey i ishallen, Oslofjord Arena
Underholdning på Festplassen

Hva får du når du velger Oslofjord til ditt arrangement?

Alt på ett sted

Hvem har vel ikke deltatt på en konferanse eller en annen profesjonell tilstelning hvor en må bruke masse tid på å forflytte seg mellom der det skjer, der man skal spise og der man skal sove?
Ved å tilby alt på ett sted; arrangementslokaler, idrettsarena, bespisning overnatting og mye mer, eliminerer vi all transport under deres arrangement. Kom inn porten, fyll landsbyen med deres medlemmer og skap kvalitetstid sammen fri for stress og unødvendig logistikk – Det perfekte utgangspunkt for å bygge og styrke samhold og kultur.

Dedikert prosjektteam

Vi sørger for at dere får en dyktig prosjektleder som blir deres kontaktpunkt ved Oslofjord med et team i ryggen som sikrer alle delleveransene.

Prosjektlederen håndterer alle interne prosesser og sørger for de beste rammene for deres arrangement. Solid fagkunnskap, lang erfaring og nettverk gjør at prosjektleder blir ditt «one point of contact».

Anretning av mat

In-house F&B avdeling

På Oslofjord har vi en egen Food and Beverages avdeling som står på for å levere utsøkte mat- og drikkeopplevelser til våre gjester. Vi har fokus på kortreiste råvarer, lokale tradisjoner og kvalitet i alle ledd. Velg mellom alt fra flotte bankettmenyer til en uformell burger, vi har fleksibiliteten dere trenger.

Konsert i plenumssalen

Rigg og teknikk

Hos oss har vi en egen riggavdeling som kan håndtere det meste og som har lang erfaring med arrangementer i alle størrelser og kategorier. Vi har også AV teknikk i alle våre fem huber som gjør at vi kan levere alt fra enkel møteromsteknikk til lyd, lys og bilde til store produksjoner.

Nysgjerrig på hva som er mulig?

Send en forespørsel Se planleggingsverktøy

Elementer som tar deres arrangement til nye høyder

Teambuilding på strandområdet

Teambuilding leker og aktiviteter

Formålet med teambuilding er å motivere ulike mennesker til å jobbe sammen, til å utvikle sine styrker og oppleve noe sammen. Derfor kan dere med fordel krydre et arrangement med oppgaver og leker som oppmuntrer til samarbeid og lagånd. Vi kan bistå med tilpasning av aktiviteter etter både tema og interesser i deres forening. Last gjerne ned vår aktivitetsmeny for litt inspirasjon!

La deg inspirere av vår aktivitetsmeny

Underholdning på Oslofjord

Underholdning

Underholdning kan være så mangt, alt fra konserter eller konferansier, til paneldebatt eller fyrverkeri. Det de har til felles er at de bringer noe ekstra til arrangementet. Noe som setter stemningen, letter humøret og skaper en rød tråd til det du ønsker å oppnå. Vi samarbeider med både eventbyråer og andre som kan skreddersy underholdningen slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Matopplevelser på Oslofjord

Fantastiske matopplevelser

Mat og drikke er viktige elementer i hverdagen, men kanskje enda viktigere når en skal skape opplevelser som varer. Vi hjelper deg med å skape velsmakende matkonsepter som passer inn i både program og visjon og som bidrar til å skape en fantastisk opplevelse deltagerne sent vil glemme. Hos oss får du fleksibiliteten du trenger med for eksempel en uformell burger til lunsj, frukt og is til mellommåltid og en storslått bankettmiddag til kvelds.

En konferanselandsby med alt på ett sted, enten dere er 50 eller 9000+

2500 rom/leiligheter og fem store arenaer, inne og utendørs
Unngå transport under arrangement. Her kan du maksimere tiden sammen fremfor å pendle frem og tilbake.
Sjø og natur som nærmeste nabo

Bli bedre kjent med konferanselandsbyen
Middag i Skybar på Oslofjord Convention Center

Relevant for deg:

Se mulighetene og arealene du kan benytte

Bli bedre kjent med alle mulighetene. Vi har lang erfaring med alt fra teambuilding, underholdning, idrettsaktiviteter og det du ønsker ditt neste arrangement skal inneholde. La oss skape minneverdige opplevelser! 

Bli bedre kjent med vår landsby her

Ribbtur Oslofjord

Trenger du inspirasjon til aktiviteter til ditt neste arrangement?

Vi har samlet over 50 aktiviteter som kan passe for ditt neste arrangement. Hva med en tur i den vakre skjærgården, en golfrunde på en av norges beste baner eller alle mulighetene vår idrettsarena kan by på?

Last ned aktivitetsmenyen her