15 000 m² innendørs med stort utendørsareal

Bankettoppsett til 9 000 personer

Egen ishockeyhall og utendørs kunstgressbaner

Vår flunkende nye multihall, med en separat ishall vegg i vegg, er bygget for et bredt spekter av idretter. De kan enkelt gjøres om til å huse banketter, show, messer, samt store og mindre arrangementer. Nedsenkbare skillevegger sikrer nødvendig intimitet, og muliggjør parallelle arrangementer og aktiviteter. En solid takkonstruksjon tåler det meste av rigg du måtte kreve.

Sport og glede

Multihall

Oslofjord Arena er det vi kaller en fleksibel flerbruks-/multihall, med uendelig mange muligheter. Denne storhallen, med sine 8 970 m² gulvflate, brukes til blant annet håndball, fotball, volleyball, tennis, basketball, innebandy og klatring, og gulvet omkranses av 300 meter løpebane med piggsko-standard for friidrettsfolk og mosjonister. Med fleksible tribuneløsninger kan treninger og konkurranser følges av opp til flere tusen tilskuere.

Hallen kan enkelt omgjøres til arena for små og store bedriftsarrangementer. I denne hallen har vi for eksempel hatt mer enn 5 000 personer til bords på bankettmiddag og show. I enden av hallen blir du møtt av en 15 meters høy klatrevegg med egen buldresone. Takhøyden i hallen er fra 14-20 meter.

Areal: 10 000 m² (8 970 m² gulvflate)

fart og spenning

Ishockeyhall

Vegg i vegg med multihallen ligger vår topp moderne ishall for ishockey, kunstløp og skøytelek. Ishallen har en tribunekapasitet på 2 300 personer, og er teknisk godkjent for offisielle 1.divisjonskamper, U-20 herrer og eliteserie for kvinner.

Når isen fjernes kan denne hallen også brukes til et vidt spekter av aktiviteter og arrangementer, der vår tekniske rigg sørger for alt av nødvendig infrastruktur for optimale opplevelser.

Areal: 2 500 m²

Fotballkamp eller utendørskonsert?

Kunstgressbaner

Utenfor hallen har vi anlagt to nye kunstgressbaner, som begge oppfyller UEFA sin internasjonale standard for obligatorisk banestørrelse. Her kan det spilles kamper eller trenes på begge banene parallelt, og flyttbare tribuner sikrer gode tilskueropplevelser.

Banearealet er også ideelt for rigging av konserter eller andre store utendørsarrangementer. Trenger du små eller store teltløsninger, fikser vi selvfølgelig det også.

Areal: 6 400 m² (pr. fotballbane)

Andre fasiliteter tilknyttet arenaen

Underjordisk parkeringsanlegg

Rett under Oslofjord Arena, med direkte heis eller trappeadkomst til anlegget ligger et stort parkeringsanlegg med 900 parkeringsplasser over to etasjer. Det finnes egne plasser for el-biler og HC-parkering.

Luftkondisjoneringsanlegget her er dimensjonert slik at arealet og blir brukt til ulike aktiviteter under store arrangementer.

Fellesareal på over 2 000 m² 

Mellom hallene ligger et moderne servicebygg med sittegrupper, mingleområder og kjøkkenfasiliteter som kan benyttes som utsalgssted. 

 

De romslige fellesområdene går over flere plan og kan enkelt omdannes til eksklusive VIP-områder eller lounger under ditt arrangement. I tillegg har vi en egen café tilknyttet arenaen like ved resepsjonen.

Aktivitetspark og skatepark

Rett utenfor hovedinngangen ligger vår populære klatrepark, og en kul skatepark for tilrettelagt for alle skateboardere på alle nivåer.

 

Klatreparken består av flere sammenkoblede klatreapparater og trampoliner av ulik art – alt bygget på et mykt gummidekke i tilfelle knall og fall. Integrert i parken er det også flere treningsapparater.

15 meter høy klatrevegg

I enden av flerbrukshallen så finner du en 15 meters høy klatrevegg med egen buldresone.

 

Her kan både store og små sette klatreferdighetene på prøve.

12 garderober

I tilknytningen til flerbrukshallen er det fire større garderober. Ishallen har fire egne garderober. I tillegg finnes 4 dommergarderober tilknyttet ishallen, hvorav to av disse er tilrettelagt som HC-garderober. 

Arealet utgjør 670 m².

Utstyr tilgjengelig

Vi har en del utstyr for å gjøre en rekke ulike aktiviteter. Det kan være håndball, tennis, basketball, fotball, badminton, volleyball, innebandy eller ishockey.
Ta kontakt for mer detaljert informasjon hva vi tilbyr.

Bildegalleri