Teambuilding

Stor glede og store fordeler

Last ned vår aktivitetsmeny!
Bueskyting, strandområdet

Hva er egentlig teambuilding?

Ifølge den Norsk Akademis Ordbok defineres teambuilding slik: utvikling av samarbeidsevne og effektivitet hos en gruppe personer innen en virksomhet; lagbygging. I grove trekk handler det om aktiviteter og oppgaver som gjøres i fellesskap med mål om å stryke samholdet, bygge relasjoner og samtidig gjerne ha det litt gøy.

Tiden du tilbringer sammen med kollegaer er viktig! Gode relasjoner på arbeidsplassen er med på å bygge en sterk bedriftskultur, og en god måte å tilbringe tid sammen på, er gjennom aktiviteter som alle har glede av.

«Teambuilding er den viktigste investeringen du noen gang vil gjøre for dine ansatte» – Forbes

Hvorfor er teambuilding viktig for deg?

Faktisk viser det seg at selskaper med høyt engasjerte ansatte kan tjene opptil dobbelt så mye som selskaper med lavt engasjerte ansatte. Teambuilding, gjort riktig, kan være med på å bygge tillit, redusere konflikter, forbedre kommunikasjonen og øke teamets samarbeidsevner. Dette er svært viktige faktorer som er med på å bygge god bedriftskultur og samtidig motivere dine ansatte til å ta fatt på nye utfordringer.

Graden av engasjement hos de ansatte henger også tett sammen med bedriftens attraktivitet i markedet. Forskning viser nemlig at de beste talentene velger deg, og ikke omvendt. Fokus på aktiviteter og arrangementer som samler de ansatte, bygger teamfølelse og skaper engasjement er viktige elementer for å styrke din bedrifts attaktivitet og styrke kulturen internt.

Vi har samlet over 50 leker og aktiviteter for din neste teambuilding:

Last ned vår aktivitetsmeny

Utvalgte teambuilding leker og aktiviteter

Teambuilding leker

Olabilrace

Olabilrace er en aktivitet som engasjerer og vekker mange minner. Her er det utfordringer både for teoretikere og praktikere. Her kombineres bygging og styling av bil med et spektakulært race og påfølgende premieutdeling. Klar, ferdig, GÅ!

Battle of rock

Battle of Rock er en fantastisk morsom aktivitet som kombinerer underholdning og konkurranser. Gruppene får undervisning av sangpedgog og fremføringen kan med fordel kombineres med middagen. Her kan det fylles på med kostymer, band og mye mer!

Teambuilding

Ipad-race

Innovativt, utfordrende og samlende. Løs oppgaver sammen med kolleger i en uformell og morsom innpakning! Hver gruppe får utdelt en mini-iPad, med en spesialdesignet App som viser vei. Et interaktivt spill hvor hele gruppen må̊ delta og løse oppgaver i fellesskap.

Teambuilding

5-Kamp

Aktiviteter på land kan engasjere og bringe frem de beste egenskapene hos den enkelte. Her er kreativitet, samarbeid og kommunikasjon nøkkelord for å løse utfordringene. Deltakerne deles inn i grupper som skal løse oppgaver i fellesskap. Det hele avsluttes med en felles finaleoppgave til slutt.

Teambuilding

Oslofjordjoggen

Bli med vår inspirerende coach på en hyggelig runde i sjønære omgivelser rundt Oslofjord. Vi kan dele gruppen inn basert på treningsgrunnlag og jogger 5 eller 10 km. Det er også mulig å lage mosjonsløp for hele gruppen med alt fra startnummer til premieutdeling.

Teambuilding

Deadline

Deadline er en escaperoom-inspirert aktivitet som engasjerer, skaper samhold og får frem både kreativitet og lagånd. Det er stor variasjon i oppgavene og alle må bidra for å løse logiske, teoretiske og praktiske utfordringer. Nå avhenger alt av dere klarer å knekke koden og finne nøkkelen!

Hvorfor teambuilding på Oslofjord?

Oslofjord er en Convention Village. Det betyr at her får du alt på ett sted: Overnatting, bespisning, idrettsarena, fasiliteter for konferanser, konserter eller storslåtte bankettmiddager med underholdning. Vi kan fasilitere for fantastiske opplevelser i fellesskap som vil ha en positiv effekt på bedriftskulturen i din bedrift.

Vi vet at når mange mennesker er samlet om noe de har til felles, og holder seg samlet over tid, skjer det noe magisk. Vennskap bygges, styrkes og fornyes, samtidig som gruppens felles formål blir tydeligere, dypere forankret og skaper motivasjon for fremtiden.

Oversikt Oslofjord Convention Center

Relevante artikler for deg:

Olabil race publikum

Hvordan bruke teambuilding til å finne tilbake til lagfølelsen

Et tett og godt kollegialt felleskap kan bidra til å skape en velfungerende bedrift. At ansatte trives på jobb er viktig ikke bare for deres egen skyld, men også for å forhindre turnover, sykefravær og sykemeldinger.

Les artikkelen her!

Avslutt konferansen på ishockey-banen

Mange konferanser og seminarer avsluttes med en bankettmiddag eller liknende for å bygge videre på samholdet som har blitt skapt gjennom dagen eller dagene med faglig opplegg. Men hva med å avslutte eller legge til i programmet en aktivitet på ishockeybanen i stedet?

Les artikkelen her!