Egen strandpromenade og badeplass

Utendørs amfi med utsikt over fjorden

Uteområder med store riggmuligheter

Oslofjord er som en konferanselandsby beriket med flere større og mindre uteområder. Vi tilbyr festplass, kystlinje og strand, store grøntområder og kunstgressbaner – alt i umiddelbar nærhet til serveringssteder, senter og overnatting. Utnytt mulighetene områdene gir deg til alt fra sosiale sammenkomster og rekreasjon til bespisning, aktiviteter og konserter. På Oslofjord har vi god kompetanse innenfor lyd, lys og øvrig rigging. Vi kan bistå med ideer og under operativ gjennomføring, uansett hvilket konsept dere ønsker.

Strandområdet

Vi tilbyr totalt 11 000 m² med strandområde, så her er det meste mulig. Alt fra volleyball turneringer, yoga sessions og vannaktiviteter til konserter og festivaler, beach party og prisutdelinger under åpen himmel, eller i sirkustelt! Med gode adkomstmuligheter for tungtransport, er det ingenting som hindrer deg i å legge hovedkomponenten i ditt arrangement til strandområdet. I tillegg har vi et bryggeanlegg som legger til rette for at dere like gjerne kan komme via sjøveien. Omkranset av små røde maritime boder som kan brukes til utsalgssteder for mat og drikke.

Gressplen: 5 600 m²
Odden: 3 600 m²
Strand: 1 500 m²

Amfi/Forplassen

Foran hovedinngangen til konferansesenteret, med utsikt ut over Vestfjorden og oversikt over hagebyen ligger forplassen. Her kan du samle deltakere og gjester før arrangement. Her er det amfi med sitteplasser til ca. 600 personer. Passende til foredrag fra scene, konserter og kick-off. Forplassen er også et yndet sted for grilling og pick up point for mat på farten

Amfi: 1 300 m²
Forplassen: 2 250 m²

Utenfor idrettshallen

Ved Oslofjord Arena er det to kunstgressbaner på totalt 12 800 m² tilgjengelig for ulikt bruk. Begge oppfyller internasjonal standard for obligatorisk banestørrelse. Utearealet passer utmerket for sportsturneringer av alle slag med fleksible tribunemuligheter, for ikke å snakke om en perfekt arena for en gigantisk Oktoberfest. I tillegg finnes det aktivitetspark og skatepark like ved for store og små. 

Areal: 12 800 m²

Festplassen

Forestill deg en allé som går helt fra innkjøringen til Oslofjord og ned mot sjøen i tett kontakt med naturen rundt. Med hotellbyggene plassert på høyre side og konferansesenteret på venstre har Oslofjord en unik møteplass utendørs. Plassen er bygget med høy fleksibilitet for ulike typer scenerigg, og er et perfekt sted for å gi ditt arrangement en pangstart!

Areal: 5 500 m²

Andre utendørsmuligheter

Golfbane-18hull

Golfbane i nærheten

Vår nabo er en av landets eldste og vakreste 18-hullsbaner. Fra å være en skogsbane gjennom mange år, kan hovedbanen, etter 2017, regnes som en av landets vakreste parkbaner med særlig høy standard. I tillegg finner du et stort og velutrustet treningsområde med driving range, bunkere og greener.
Strand-badeplass

Badeplass og kyststi

Strandpromenaden er et eldorado for aktiviteter og opplevelser. Her kan dere utfolde dere gjennom aktiviteter, konsert og kulturinnslag, ta et tidlig morgenbad, eller oppleve solnedgangen med en fortreffelig skalldyraften. For de som vil få opp pulsen så kan volleyballbanene og egen fotballbinge anbefales. I tillegg har vi flere lekeplasser og en egen klatrepark uten for Oslofjord Arena.

Store gressareal mellom leilighetsbyggene

Magien mellom byggene

Et lite tips fra oss til deg – Uteområdene som er mellom alle våre 16 bygg er en eksepsjonell mulighet til å knytte folk og arrangement sammen.

Enten konseptet er Winter Wonderland med snø, lysende reinsdyr, bålplasser, og lystunnel. Eller det er en bedrift som har fusjonert og skal skape en ny identitet og kultur med den nye logoen flaggende til topps på ulike steder, med bedriftsfargene lysende fra våre mange lyktestolper på området med RGB lys.

Ribb-vannsport

Ribb og vannaktiviteter

Trigges du av fart og spenning så vil en ribbtur ut fra vår egen være et spennende alternativ. Her kan du oppleve vakker skjærgårdsidyll en varm sommerdag. For de som ønsker en roligere luftetur på sjøen, så kan seilbåt være et godt alternativ.