Vestfold – stort spekter av aktivitetstilbud

Med Vestfjordens flotte natur og unike skjærgårder har Vestfold mye å by på, også når det gjelder aktivitetstilbud.

All on board 

Sea rafting med RIB

Sea rafting med RIB gir deg muligheten til å se hva skjærgårdsperlen Vestfold har å by på. Her kan du oppleve både fart og spenning, samt vakker natur, frisk sjøsprøyt og en luftig atmosfære.

RIB-båtene har høyt sikkerhetsfokus og komfort om bord. Turen skreddersys etter ønsker.

Les mer om Sea rafting med RIB her.

RIB-collage (1)

 

Seiling

Seiling gir både mulighet for læring, mestring, kompetanse og relasjoner! Med alle deltakerne i samme båt, er det store muligheter for teambuilding og samarbeid.

Det kan også stilles med flere identiske seilbåter på 40 fot. Alle båtene har med en dyktig kjentmann/mentor om bord for å lose deltakerne trygt gjennom dagens gjøremål.

Seilingsområde er hele Oslofjorden med Kragerø i vest, Skagen og Gøteborg i sør.

Les mer om seiling fra All on board her.

Seiling-Collage (1)

 

Høyt & lavt

I flotte omgivelser ligger klatreparken Høyt & Lavt Vestfold. Her kan det gjennomføres aktiviteter, både høyt og lavt, for alle anledninger, blant annet for Team work. Det legges til rette for aktiviteter og utfordringer som sent vil glemmes, og kommunikasjon, tillit og godt samarbeid er viktige stikkord!

Kanotur, klatrekurs og zip-line er aktiviteter som gjennomføres i tillegg til klatreparken.

Les mer om Høyt & lavt her.

20131011_hoytoglavt_0491 copy

 

Saga Oseberg

Samle hele bedriften i et genuint vikingskip, og få en opplevelsesrik tur du sent vil glemme. Opplæring i roteknikk, vikingskipenes oppbygning, kommandoer og annet som må kunnes gjennomføres før båten drar ut. Underveis får deltakerne ta del i historien om Osebergfunnet, Osebergskipet, vikingtid og mye mer.

Les mer om Saga Oseberg her.

Saga Oseberg Vestfold

 

Opptur

Opptur arrangerer blant annet aktiviteter som kanoturer. Dette er en rolig naturopplevelse i et variert og frodig elvelandskap med laks og bever. Turene kan gå fra Brufoss eller Lindsverk til Sjulstadfoss, Kjærrafoss eller andre steder. Villmarksmåltid kan legges inn underveis eller ved ankomst bestemmelsessted.

Les mer om Opptur sine aktiviteter her.

Opptur Vestfold

 

Kultursupport VestfoldKultursupport

Kultursupport AS har levert lyd- og lystjenester til konserter, konferanser, eventer og private anledninger siden 1997.

Kultursupport tilbyr leie av alt fra et enkelt lyd og lysanlegg for bryllup til større scenerigger til festivalbruk. I tillegg kan de prosjektere og selge lyd og lys-systemer til skoler og konsertlokaler, samt utleie og leveranser av teknikk og multimedialøsninger til alle typer møter, konferanser og messer.

Les mer om Kultursupport her.

 

 

 

 

 

 

Vestfolds store spekter av aktivitetstilbud bidrar ikke bare til mer sosialt blant deltakerne, men det bidrar også til å styrke Vestfold som fylke. Med aktivitetstilbudene Vestfold har å by på blir det enn mer attraktivt for publikum å komme akkurat hit for både sightseeing, opplevelser og events.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *