Atea’s Event: One Place!

7000 mennesker + kickoff + fellesskap = The Place To Be!

På Oslofjord er vi vertskap for utrolig mange eventer og fellesskap, store som små. Denne gangen fikk vi gleden av å ønske velkommen hele 7000 ansatte i Atea. De hadde samlet ansatte fra Norden og Baltikum til et stort kickoff rundt sin samlende visjon: “The Place To Be”.

Denne gangen var vi ute etter noe helt spesielt – det fant vi bare på Oslofjord. Atea har tradisjon for å gjøre store ting med ansatte og for kunder og samarbeidspartnere. Behovet for å møtes ble bare enda større etter pandemien. Gjennom vårt arrangement på Oslofjord ble ikke bare vårt samhold styrket, vi fikk dyrket kulturen og det gav oss en plattform for å kommunisere strategien vår på.

Steinar Sønsteby - CEO Atea

Steinar Sønsteby
CEO, Atea

Ikke bare en stor firmafest

For å lykkes med et slikt event som ikke bare skal samle alle, men også være med på å styrke samhold og dyrke bedriftskultur, må en trå til med litt mer enn bare en stor firmafest. Variasjonen og fleksibiliteten på Oslofjord bidrar til å utvide mulighetsrommet med aktiviteter, underholdning, konkurranser, felles måltider og mye mer! Når denne fleksibiliteten virkelig utnyttes er det mulig å ha parallelle aktiviteter og arrangementer, på samme tid og på ulike steder på området.

Mennesker, fest, festival

På den store ankomstdagen forvandlet vi hele Oslofjord til en stor festivallandsby. Samtidig som det var konserter med artister, volleyball, minigolf og mye mer nede på stranden, var det DJ og matservering på festplassen, men det var også forskjellige idretter og aktivitetstilbud i sving oppe i Oslofjord Arena. En unik mulighet for de ansatte til å bli kjent på tvers av landegrenser, bygge vennskap og styrke relasjoner for en bedre bedriftskultur.

Mennesker, fest, festival

På lørdag, før den store bankettmiddagen, ble de ulike konferansefasilitetene utnyttet til å holde møter for de ulike landene som var representert. Hvert land hadde en egen “hub” slik at de kunne tilpasse med relevant innhold og språk for sitt land. Etter at landene hadde vært “hver for seg” samlet de seg igjen til en stor bankettmiddag med spektakulær underholdning og god mat. En flott måte å utnytte hele konferanselandsbyen til noe mer enn bare en firmafest.

De ansatte sitter igjen med gode minner og et sterkere samhold:

Her kan du lese mer om hvordan vi jobbet med dette eventet:

Prosjektlederens bekjennelser

Vi har intervjuet Martha Benedicte Skogsholm som var prosjektleder under Atea arrangementet.

Hva spiser 7000 mennesker?

F&B avdelingen jobber iherdig for å skape spennende matkonsepter og levere smakfull mat til våre gjester; her kan du lese om hvordan de jobbet med dette arrangementet.

Nysgjerrig på hva som er mulig?

La oss ta en prat!

Andre relevante artikler:

Bankettsal med over 5000 gjester

Storskala bevertning – Storskala suksess

Vi har hatt både store og små arrangementer innenfor alle kategorier hos oss, og her skal se litt nærmere på en av suksesshistoriene fra 2019 da vi hadde 5130 gjester til bankett i Oslofjord Arena.

Les mer om storskala bevertning her

Ti grunner til å velge Oslofjord

Hvis du nå sitter og lurer på hvorfor du skal velge Oslofjord Convention Center til ditt neste arrangement, så har vi ramset opp ti grunner til å velge oss!

Se her for 10 grunner til å velge Oslofjord