Den nye Oslofjordstiftelsen til behandling

Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center

Vi kan informere om at Brunstadstiftelsen har sendt søknaden for etablering av Oslofjordstiftelsen til Lotteri- og stiftelsestilsynet.
– Vi vet at mange av våre kunder og samarbeidspartnere har ventet på et tydeligere skille. Nå venter vi i likhet med dem på at søknaden blir ferdigbehandlet så snart som mulig, sier Stian Fuglset, administrerende direktør i Oslofjord Convention Center.
Stiftelsestilsynet har signalisert at de for tiden har stor saksmengde og en presset bemanningssituasjon. Tilsynet opplyser selv at søknaden sannsynligvis ikke vil kunne behandles før om to til tre måneder. Brunstadstiftelsen vil løpende svare ut eventuelle spørsmål stiftelsestilsynet måtte ha.

– Vi ser frem til å komme tilbake med mer informasjon så snart søknaden er endelig behandlet, sier Fuglset.

Som tidligere kommunisert, vil Oslofjordstiftelsen få et kommersielt formål, der den skal forvalte, drifte, utvikle og eie ett eller flere konferansesentre. Brunstadstiftelsen vedtok å skille ut eiendommene og driften av Oslofjord Convention Center i 2021. Siden har det pågått et grundig arbeid med å ferdigstille søknaden.

Spørsmål eller henvendelser om denne prosessen kan rettes til presse@oslofjord.com