Fra Stockholmsmässan til Oslofjord

Camilla Hållbro tar over som adm. direktør i Oslofjord Convention Center, Europas største konferanselandsby. Hun kommer fra stillingen som kommersiell direktør for kongress- og messearrangøren Stockholmsmässan.

– Vi er glade for at Camilla har takket ja til å ta over som adm. direktør hos oss. Camilla har, etter styrets vurdering, den kompetansen vi har vært på jakt etter i Oslofjord Convention Center, med lang erfaring fra konferanse- og arrangementsbransjen, sier Frederic Kristoffersen, styreleder i Oslofjord Convention Center.

Tror behovet for å samles øker 

–  I en stadig mer digital verden er det liten tvil om at vi har blitt mer bevisst verdien av å møtes fysisk og dele opplevelser. Konferanselandsbyens anlegg og overnattingsmuligheter gjør stedet helt unikt, sier påtroppende OCC-sjef Hållbro.   

Stockholmsmässan er Nordens største konferansesenter, der Hållbro har jobbet i 15 år. Hun har også bakgrunn fra kjente svenske bedrifter som IKEA, SAS Trading og Duka.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Sandefjord og Vestfold, en region med mange spennende muligheter. Stadig flere er nysgjerrig på Norge og Norden som en aktuell destinasjon for også internasjonale gjester, godt hjulpet av svak kronekurs, påpeker hun.  

Camilla starter i september.