10 000 m² innendørs areal og flotte utendørsområder

6 800 sitteplasser og bankettoppsett til 2 500

Eget VIP-område med loungebar og takterrasse

Konferansesenter Syd tilbyr plensumsal og vrimleareal for store arrangementer. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager, konserter og fagkonferanser. Store arealer, og høy grad av fleksibilitet, gir mulighet til å skape noe helt unikt for ditt arrangement. I tillegg til vår plenumssal inneholder senteret fleksible og moderne møterom, restauranter og utsalgssteder, lounge, resepsjon, VIP-områder, moderne leiligheter og en teknisk rigg i verdensklasse.

Plenumssalen

Plenumssalen er hovedattraksjonen på senteret og blant Norges største. Med 5 000 m² til rådighet, har vi sitteplasser til 6 800 mennesker, samt 700 ståplasser. Vi har utstyrt salen med egne storskjermer slik at alle, også de på bakerste rad, kan følge alt som skjer på scenen. Salen har god akustikk og lyddemping som forsterker den gode lydopplevelsen. Ved hjelp av lysvegger til å tone ned ubenyttede områder, passer salen også utmerket til mindre og mer intime arrangementer. 

Salen er også ideell for banketter, og vi sørger alltid for nødvendige tilpasninger slik at du er sikret den intimiteten og atmosfæren du ønsker for ditt arrangement. I bankettoppsett kan opptil 2 500 personer nyte en tre-retters middag sammen med fantastisk underholdning.

Areal: 5 000 m² (2 000 m² gulvflate)

Oasen

Idet du kommer inn hovedinngangen til senteret, går du inn i foajeområdet og Oasen. Her finner du en egen fast food restaurant og kaffebarer. Området består av 2 340 m² og tilbyr også store tilpasningsmuligheter til ditt arrangement. Det kan være alt fra bankettmiddag, messer og utstillinger til soneinndelt bespisning og underholdning. Det er også mulighet for direkte overføring fra konferansesalen på våre 50″ skjermer.

Hele området preges av store vinduer fra gulv til tak, god takhøyde og en fantastisk utsikt utover Vestfjorden. I foajeens andre etasje finnes også en egen kaffebar med sitteplasser til 250 personer. Denne kan med fordel brukes som pianobar eller til et uhøytidelig møterom.

Areal: 2 340 m²

Møterom

Med den fantastiske fleksibiliteten konferansesenteret gir, kan vi tilrettelegge møterom for alt fra 6 til 6 000 personer. Du kan samle alle på ett sted, eller fordele deltakerne rundt på mindre møterom. Vi kan også tilrettelegge for mingleområder eller sette opp temporære møterom ved behov.

Alle de faste møterommene er moderne innredet og byr på både skjermer, WiFi-tilkobling, whiteboards samt lyd- og videoutstyr. De fleste møterommene har dessuten en fantastisk utsikt mot både hagebyen og utover Vestfjorden.

Andre fasiliteter tilknyttet Konferansesenter Syd

Teknisk

Konferansesalen er bygget med tanke på akustikkoptimalisering, og har et av landets beste lydanlegg som gir jevn dekning, og høyt trykk når det trengs. Det er også utstyrt for storskjerm- og TV-produksjon og har egen up-link for satellitt og IP-TV-distribusjon. På teknisk bro finner du også et simultantolkeanlegg for 20 språk som passer til internasjonale møter og arrangement.

Hybrid Event

I disse tider hvor vi ikke kan møtes fysisk, slik vi er vant til, har vi rigget til et 360-graders interaktivt TV-studio i vår konferansesal. Her kan du gjennomføre arrangementet ditt over nett med flere tusen deltakere.

Les mer om Oslofjord Hybrid Event

Davids Grilleri

Davids Grilleri er vår restaurant med plass til 120 mennesker. Stedet egner seg utmerket som et eksklusivt tilbud til mindre selskaper eller som et eget VIP-tilbud. Restauranten har en intim atmosfære og panoramautsikt over Vestfjorden som skaper en perfekt ramme rundt et utsøkt måltid.

Lounge-konferansesenter

VIP lounge

Konferansesenteret har et eget eksklusivt loungeområde med egen bar (alle rettigheter), takterrasse, fullt kjøkken og en fantastisk utsikt. Tilknyttet dette området er det også et kontorlandskap og egne møterom som kan leies ved behov.

Senterleilighetene-konferansesenter

Overnatting

I etasjene under fellesområdene har vi 80 leiligheter med heis til alle plan. Leilighetene er på 35 m², moderne innredet og har egne balkonger eller terrasser med flott utsikt over området og Vestfjorden.

Store porter

Konferansesalen er bygget med tanke på store arrangementer og kompliserte rigger. Derfor har både konferansesenteret og konferansesalen, direkte adgang for store kjøretøy via store porter.

Bildegalleri

Cheerleading-konferansesal
Dans-konferansesal
Poker-konferansesal
Konferansesenteret
Konferansesal
Cheerleading
Dans
Poker