En rekke spennende aktivitetsmuligheter

Gode priser på mat og overnatting

Ekstra trygghet med 100% refusjon

Moderne og komfortabel overnatting

Vi tilbyr overnatting i alt fra enkelt- til 6-mannsrom og leiligheter:

  • Enkeltrom fra        kr. 970,-
  • 2-mannsrom fra    kr. 520,-
  • 3-mannsrom fra    kr. 380,-
  • 4-mannsrom fra    kr. 340,-
  • 5-mannsrom fra    kr. 290,-
  • 6-mannsrom fra    kr. 245,-

Oppgitte priser gjelder per person per natt

Soneinndeling

Tilrettelagt med soneinndeling

Vi har store områder tilgjengelig hos oss, det betyr at vi kan tilpasse oss smittevernsrestriksjoner ved å legge til rette for soneinndeling. På denne måten kan flere grupper benytte seg av våre fasiliteter, men fullstendig adskilt. Vi sørger for at alle grupper har dedikerte bygg til overnatting, faste spisesteder og sanitærfasiliteter, samt tildele områder for ulike aktiviteter eller idretter.

Brygge sommer
Forplassen foss
Colorfun

Annerledessommer

Trygt, morsomt, spennende, full fart og fellesskap

Det er ikke alt som kan være slik vi er vant med nå som Covid-19 fortsatt herjer, men det betyr ikke at ikke vi ikke kan skape en minnerik sommer likevel. Barn og unge er sultne på å treffes, de ønsker å tilbringe tid sammen, oppleve nye ting, men samtidig senke skuldrene og nyte sommeren.Det er mange tilbud til barn og unge som har blitt avlyst, både i fjor og i år, på grunn av restriksjoner og frykt for smitte. Nettopp derfor ønsker vi å stille vår landsby til deres disposisjon. Hos oss finnes utallige muligheter for ulike typer idretter og interesser, men også en skikkelig kystperle til glede for barn og voksne.Vi har også CovidClean Sertifisering på høyeste nivå – en ekstra bekreftelse på at vi ta smittevern på høyeste alvor!

Du kan lese om sertifiseringen her

Dette er Oslofjord

En tettpakket og fleksibel landsby

Vi har alt fra store haller til koselige hotellrom, spesielt tilrettelagte fasiliteter for utallige idretter, og mange ulike spise- og utsalgssteder. Hos oss finner du 2 500 leiligheter og suiter (9 000 sengeplasser totalt) – samt flotte uteområder, strand, marina, lekeområder og egen skatepark.

Du kan lese mer om våre fasiliteter her

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud