Bedriftsarrangement
med alt på ett sted!

Det perfekte stedet for teambuilding, festmåltider, kick-off og spennende aktiviteter.

Få et tilbud Last ned plantegninger

Teambuilding, underholdning og fantastiske matopplevelser

Forbes uttaler at «Teambuilding er den beste investeringen du noen gang vil gjøre» og «Team med høyt engasjerte ansatte tjener dobbelt så mye som selskaper med lavt engasjerte ansatte». Dette er to av flere grunner til at det er viktig å samle alle til et bedriftsarrangement og styrke den gode lagånden og bedriftskulturen.

Det er ikke mange steder i verden hvor dere kan samle flere tusen mennesker og fortsatt ha gangavstand til alt fra idrettsanlegg, konferansefasiliteter og rekreasjonsmuligheter, til overnatting, spisesteder og underholdning.
Velkommen til Europas største lekegrind for alle som planlegger eventer!

Klar for å starte planleggingen?

La oss ta en prat og se på hvilke muligheter som kan passe for deg og din bedrift:

Få et tilbud fra oss

Hva er en Convention Village og hvorfor bør du velge et sted som dette til ditt bedriftsarrangement?

Aktiviteter til ditt bedriftsarrangement på Oslofjord

Flott natur, nærhet til sjø og mange spennende aktivitetsmuligheter setter rammen for en vellykket firmafest som bidrar til økt lagfølelse og positiv innvirkning på bedriftskulturen. Hva med en guidet tur i fantastisk skjærgård, en golfrunde på en av Norges beste baner eller kanskje en sykkeltur langs kyststien? Klikk her eller på knappen under for å laste ned vår aktivitetsmeny og la deg inspirere av mulighetene:

Aktivitetsmeny
Aktivitetsmeny

Relevante artikler

Return on investment for bedriftsarrangement – Hvilken verdi sitter du igjen med?

Å kunne vise til en god ROI er ofte viktig når det kommer til verdien av bedriftsarrangementer. Det skal være mulig å dokumentere at investerte midler leverer de resultatene en er ute etter. Derfor har vi dedikert denne artikkelen til å hjelpe deg litt på vei.

Les artikkelen

Hvorfor trenger du en Convention Village til ditt arrangement?

Et svært sentralt tema for alle som planlegger arrangementer, store som små, er hva slags sted passer til deres arrangement. I en slik situasjon må en vurdere, ikke bare hva som er godt nok, men hvilke steder kan være med på å løfte opplevelsen for alle deltakerne.

Les artikkelen