Bedriftsarrangement

Festmiddag, kickoff, jubileum eller teambuilding? Gi et boost til dine ansatte med et fantastisk bedriftsarrangement.

Se film Send en forespørsel

Festmiddag, kickoff, jubileum eller teambuilding? Et arrangement hos oss vil garantert skape minnerike opplevelser og en styrket organisajon. Oslofjord har lokaler og fasiliteter som passer til alle typer bedriftsarrangement.

Vår rolle er å være vertskap for ditt fellesskap! Vi kan tilby alt fra intime restauranter til store haller, i tillegg til flotte uteområder og egen idrettsarena. Vårt dyktige vertskapsteam støtter deg gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring og har som mål å skape de beste rammene for din bedrifts neste arrangement.

“Jeg var ikke forberedt på kraften i felleskapsopplevelsen på Oslofjord, den var enorm!”

Steinar Sønsteby, CEO Atea

Steinar Sønsteby
CEO Atea

Slik arrangerte vi kickoff for 7000 ansatte

Rambøll logo
4Service-logo
Rema 1000 logo

Uendelige muligheter for alle typer bedriftsarrangement

Oslofjord er et unikt sted hvor dere kan skape en helt egen landsby til deres bedriftsarrangement, med opplevelser tilpasset drømmen om et event det vil snakkes lenge om. Med 860 000m² fordelt på fem ulike huber er det ingenting som er umulig. Samle de ansatte til teambuilding, kickoff, jubileumsfester eller ledersamlinger og gi et boost til bedriftskulturen. Her får dere alt på ett sted! Minnerike opplevelser skapes i store fellesskap. Vi kaller det Oslofjordeffekten.

Se bilder fra tidligere events

Trykk på pilene ved siden av bildet for å se flere:

Konsert under bankett i Oslofjord Arena
Bankett for 7000 gjester i Oslofjord Arena
Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center
En landsby skapt for å bygge fellesskap
Hotelleilighetene i landsbyen
Fotballbanene ved Oslofjord Arena
Bankett i plenumssalen (CCS)
Konsert i Plenumssalen (CCS)
Oversiktsbilde av bankettsalen (CCN)
Foredrag i bankettsalen
Bankett i bankettsalen (CCN)
Teambuilding på strandområdet
Aktiviteter på strandområdet
Marina
Oslofjord Hotel
Middag i Skybar på Oslofjord Hotel
Hotelleilighet - Stue
Hotelleilighet - Soverom
Volleyball i Oslofjord Arena
Ishockey i ishallen, Oslofjord Arena
Underholdning på Festplassen

Hva får du når du velger Oslofjord til ditt bedriftsarrangement?

Alt på ett sted

Hvem har vel ikke deltatt på et kickoff eller en annen profesjonell tilstelning hvor en må bruke masse tid på å forflytte seg mellom der det skjer, der man skal spise og der man skal sove?

Ved å tilby alt på ett sted; arrangementslokaler, idrettsarena, bespisning overnatting og mye mer, eliminerer vi all transport under deres arrangement. Kom inn porten, fyll landsbyen med deres ansatte og skap kvalitetstid sammen fri for stress og unødvendig logistikk – Det perfekte utgangspunkt for å bygge og styrke deres bedriftskultur

Dedikert prosjektteam

Vi sørger for at dere får en dyktig prosjektleder som blir deres kontaktpunkt ved Oslofjord med et team i ryggen som sikrer alle delleveransene.

Prosjektlederen håndterer alle interne prosesser og sørger for de beste rammene for deres bedriftsarrangement. Solid fagkunnskap, lang erfaring og nettverk gjør at prosjektleder blir ditt «one point of contact».

Anretning av mat

In-house F&B avdeling

På Oslofjord har vi en egen Food and Beverages avdeling som står på for å levere utsøkte mat- og drikkeopplevelser til våre gjester. Vi har fokus på kortreiste råvarer, lokale tradisjoner og kvalitet i alle ledd. Velg mellom alt fra flotte bankettmenyer til en uformell burger, vi har fleksibiliteten dere trenger.

Konsert i plenumssalen

Rigg og teknikk

Hos oss har vi en egen riggavdeling som kan håndtere det meste og som har lang erfaring med bedriftsarrangementer i alle størrelser og kategorier. Vi har også AV teknikk i alle våre fem huber som gjør at vi kan levere alt fra enkel møteromsteknikk til lyd, lys og bilde til store produksjoner.

Nysgjerrig på hva som er mulig?

Send en forespørsel Se planleggingsverktøy

Elementer som tar ditt bedriftsarrangement til nye høyder

Teambuilding på strandområdet

Teambuilding leker og aktiviteter

Formålet med teambuilding er å motivere ulike mennesker til å jobbe sammen, til å utvikle sine styrker og oppleve noe sammen. Derfor bør aktivitetene dere velger oppmuntre til samarbeid og lagånd, samtidig som de er tilpasset gruppens nivå og interesser. Siden aktivitetene er ment å forbedre ytelsen i et team, kan teambuilding være et grunnleggende ledd i organisasjonsutviklingen som er med på å styrke bedriftskulturen.

La deg inspirere av vår aktivitetsmeny

Underholdning på Oslofjord

Underholdning

Underholdning kan være så mangt, alt fra konserter eller konferansier, til paneldebatt eller fyrverkeri. Det de har til felles er at de bringer noe ekstra til arrangementet. Noe som setter stemningen, letter humøret og skaper en rød tråd til det du ønsker å oppnå. Vi samarbeider med både eventbyråer og andre som kan skreddersy underholdningen slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Matopplevelser på Oslofjord

Fantastiske matopplevelser

Mat og drikke er viktige elementer i hverdagen, men kanskje enda viktigere under større arrangementer. Vi hjelper deg med å skape velsmakende matkonsepter som passer inn i både program og visjon og som bidrar til å skape en opplevelse som varer. Hos oss får du fleksibiliteten du trenger med for eksempel en uformell burger til lunsj, frukt og is til mellommåltid og en storslått bankettmiddag til kvelds.

En konferanselandsby med alt på ett sted, enten dere er 50 eller 9000+

2500 rom/leiligheter og fem store arenaer, inne og utendørs
Unngå transport under arrangement. Her kan du maksimere tiden sammen fremfor å pendle frem og tilbake.
Sjø og natur som nærmeste nabo

Bli bedre kjent med konferanselandsbyen
Middag i Skybar på Oslofjord Convention Center

Relevant for deg:

Se mulighetene og arealene du kan benytte

Bli bedre kjent med alle mulighetene. Vi har lang erfaring med alt fra teambuilding, underholdning, idrettsaktiviteter og det du ønsker ditt neste arrangement skal inneholde. La oss skape minneverdige opplevelser! 

Bli bedre kjent med vår landsby her

Ribbtur Oslofjord

Trenger du inspirasjon til aktiviteter til ditt neste arrangement?

Vi har samlet over 50 aktiviteter som kan passe for ditt neste arrangement. Hva med en tur i den vakre skjærgården, en golfrunde på en av norges beste baner eller alle mulighetene vår idrettsarena kan by på?

Last ned aktivitetsmenyen her