EM i Bridge 2019

Ungdoms-EM i Bridge 2-12. juli 2019

Ungdoms-EM i Bridge for nasjonslag 2-12.7.2019

Vi ønsker Norsk Bridgeforbund og Ungdoms-EM i Bridge 2019 velkommen til Oslofjord Convention Center 2.-12. juli 2019! I tillegg til EM avholdes sommerleir med kurs.

Under European Bridge Leagues styremøte i Eilat ble Norsk Bridgeforbund tildelt Ungdoms-EM i 2019 som er lagturnering for klassene U26, U21, U16 og U26 jenter. Arrangementet vil bli holdt på Oslofjord Convention Center i tidsrommet 2. – 12. juli, og selve spillingen foregår fra 5. til 11. juli.

“Samtidig med junior-EM vil vi arrangere den årlige juniorleiren. Våre unge får da oppleve spenningen og det sosiale miljøet et internasjonalt mesterskap innebærer – på nært hold. Lokalitetene på Oslofjord er svært gode, og alle måltider er inkludert” i prisen. “På Oslofjord er det godt tilrettelagt for aktiviteter utover bridgen, så som eget badeland, turstier, fotball og golfbane – alt i gangavstand. Vi håper det vil inspirere både juniorleirdeltakere og landslagsspillere, slik at bridge blir den foretrukne fritidsaktiviteten i mange år framover. Styret mener at en satsing på juniorene og juniorleiren er en god investering i framtiden.

“Det er viktig å gripe muligheter som kan gi organisasjonen vår og satsingen på rekruttering ekstra fart”, sier president Kari-Anne Opsal. Sitat: Bridge.no

Overnatting

Under EM i Bridge kan du booke overnatting inkludert frokost eller helpensjon, se priser på vår bookingside.

Book overnatting

Kilde: Bridge.no