En landsby for alle eventer og fellesskap

Det perfekte stedet for kickoff, firmafester, idrettsarrangementer, festivaler og mye mer – enten dere er 50 eller 9000.

Last ned våre plantegninger
Utearrangement på Oslofjord

Hvorfor skal vi ha eventer?

Fordi vi mennesker er sosiale, trenger vi fellesskap og steder vi kan samle alle. Enten det er i bedrifter, organisasjoner eller foreninger. Ved å tilbringe tid sammen i de rette omgivelsene oppstår det for mange nemlig en lykkepreget fellesskapsfølelse som er helt unik. Følelsen kan skape en enorm energi når dette gjøres i stor skala sammen med tusenvis av kollegaer eller folk med felles interesser. 

Forskere i USA har kommet frem til at denne typen eventer, der store folkemengder samles om én aktivitet, bidrar til å opprettholde graden av solidaritet, sjenerøsitet og tillit i samfunnet. Et arrangement handler nemlig vel så mye om hva man sitter igjen med i etterkant.

 

“Vi ser at vennskapene som skapes her kan være klubber fra helt i nord som møter klubber helt fra sør, og som opprettholder kontakten også utenfor konkurransene ved å møters i ferier og helger.”

NM Cheer

Richard Vogt
President for NAIF

Oslofjord er ikke bare for store eventer og fellesskap

Det er lett å tenke at Oslofjord, med sine store arealer og tradisjon for store arrangementer, ikke passer for mindre grupper og eventer, men det stemmer ikke helt. På Oslofjord får du nemlig hele spekteret, fra små grupperom til plenumssaler med kapasitet på opptil 12 000 mennesker. 

Vi kan tilby alt fra intime restauranter til store bankettsaler, små møterom eller en liten konferanseavdeling til store plenumssaler som er perfekte til konferanser og konserter. Det er variasjonen og fleksibiliteten som gjør at Oslofjord er et sted for alle eventer og fellesskap, store som små.

Mennesker, fest, festival
Skybar with a wonderful view

Eventer og fellesskap vi har vært vertskap for

Norsk Kennel Klub

Norsk Kennel Klub har årlige eventer hos oss innen forskjellige sjangre. Her er alt fra ekstreriørutstilling til agility. Så mange som 10 000 hunder har vært på Oslofjord under ett og samme event! Vi er heldige som får være vertskap for både to- og firbente venner hvert år.

Event firmafest kickoff bankett

Atea

I august 2022 samlet Atea 7000 ansatte fra Norden og Baltikum hos oss. Programmet bestod av festival, konserter, teambuilding leker og aktiviteter, landsmøter og en storslått bankettmiddag med underholdning oppe i Oslofjord Arena.

NM i Cheerleading

Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) har tradisjon for å avholde NM i Cheerleading ved Oslofjord. Vi har vært vertskap for dette i 10 år og gleder oss til de 10 neste. Utøverne har blitt så glade i Oslofjord at de kaller stedet for “Cheertown” når de er her. Et flott event med idrettsglede og ungdom i fokus!

fest, festival, bankett

4Service

I august 2022 samlet 4Service 1500 av sine ansatte til en stor feiring på Oslofjord. Programmet bestod blant annet av magikershow, møter, utendørs leker og aktiviteter på stranden og bankettmiddag med kjente TV personer som konfransier. 

Utvalgte fasiliteter på Oslofjord

Konferansesenter Syd

Konferansesenter Syd tilbyr plensumsal og vrimleareal for store og små arrangementer. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager, konserter og fagkonferanser

Konferansesenter Nord

Vårt nye konferansesenter ble åpnet i februar 2022 og ligger i hjertet av Oslofjord, med direkte tilknytning til Konferansesenter Syd og kort avstand til flere av fasilitetene på Oslofjord. Her finnes plenumssal og hele 11 møterom.

Arena idrett

Oslofjord Arena

Oslofjord Arena er et flunkende nytt flerbruksanlegg på 15 000 m², beregnet på et stort spenn av idretter og store arrangementer. Her finnes multihall, ishall, klatrevegg, garderober, kunstgressbaner og mye mer.

hotell hotel

Oslofjord Hotel

Vårt nye hotell stod ferdig våren 2020, og har alt du forventer; enten du reiser alene eller er en del av en større gruppe. Her finner du 235 rom, egen restaurant, to barer, moderne konferansefasiliteter og parkering i kjelleren

Festplassen på Oslofjord

Festplassen

Med ferdigstillelse av Konferansesenter Nord kom også Festplassen. Beliggende i hjertet av Oslofjord er Festplassen en perfekt plass for utendørskonserter, matservering, marked, aktiviteter og mye mer.

strand marina

Strand og marina

Fordi vi er lokalisert sjøen som nærmeste nabo har vi også et flott strand- og marinaområde. Her finnes egen båthavn med mulighet for båtutleie, SUP, volleyballbaner, lekeplass, sandstrand, utsalgssteder og mye mer.

Nysgjerrig på hvilke arealer vi har tilgjengelig?

Last ned våre plantegninger!

Relevant for deg:

Event firmafest kickoff bankett

Se mer fra Atea sitt event

Her kan du lese mer om Atea sitt event og hvordan det hele ble en så stor suksess.

Se mer her

10 år med Cheerleading på Oslofjord

Vi intervjuet Richard Vogt, president i NAIF, for å høre hvordan det var å endelig være tilbake på Oslofjord etter en lang pandemi.

Les intervjuet med Richard Vogt her