Gjenåpningen er endelig innen rekkvidde – er du klar?

Fest arrangement

Endelig! Beskjeden vi har ventet så lenge på! Stinn brakke på konserter, dansing på utesteder og fullsatte restauranter kan veldig snart bli normalen igjen, sier VG i dag. Det er akkurat det vi som elsker arrangementer har ventet på å høre. Vi kan nesten ikke vente med å fylle landsbyen vår med glade mennesker som endelig kan møtes igjen, mennesker som endelig kan gi hverandre en klem, eller samles om noe de har til felles.

Hvilke arrangementer og sammenkomster har dere måtte utsette eller avlyse på grunn av Korona? Julebord? Kanskje flere til og med? Sommerfesten, teambuilding, kick-off eller kanskje et jubileum? Har dere en plan for arbeidshverdagen etter gjenåpningen?

Konferanse på Oslofjord
Hjemmekontor

Brenner du kanskje inne med en liten frykt for at noen av de ansatte har glemt hva det innebærer å komme på kontoret og stiller opp i skjorte med joggebukse til? Eller kanskje du bare er bekymret for hvordan dynamikken i gruppa blir når dere ikke lenger sitter bak hver deres skjerm?

Mange der ute sitter også med et brennende ønske om å gi noe tilbake til de ansatte som har stått på gjennom krisen, gitt jernet fra hjemmekontoret og taklet den digitale transformasjonen som helter. Det er tide å gjøre ord til handling og virkelig planlegge arrangementet som markerer starten på den nye hverdagen. Vi har tidligere skrevet om hvordan det gikk da vi hadde mer enn 5000 mennesker til bankett i Oslofjord Arena, du kan lese det her og la deg inspirere. Men kanskje viktigst av alt, det følger også med en egen mal for arrangementsplanlegging du kan laste ned.

Kanskje dere også skal fylle arrangementet med noen spennende aktiviteter? Vi har samlet mer enn 50 aktiviteter i vår meny. Last den ned og finn noe som kan passe for akkurat deres arrangement! Og ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe.

Aktivitetsmeny
Aktivitetsmeny