Vekk med meteren og frem med klemmene!

Utearrangement på Oslofjord

Det var nok mange, vi på Oslofjord inkludert, som var sikre på at nedstengningen i 2020 skulle blåse over etter noen uker. Da det ble klart at det ikke var tilfelle, kunne vi i det minste være enige om at sommeren 2021 skulle bli en normalsommer med sosiale sammenkomster, festivaler og ferieturer til utlandet, mens munnbind, høyt smittetrykk og hjemmekontor skulle være redusert til vage minner.

Mange hadde kanskje også sett for seg at vi skulle ha datoen for gjenåpningen klar i god tid. En påle horisonten som vi kunne telle ned til og glede oss til. I stedet kom den først trinnvis og med oppmykninger vi merket ganske lite til i det daglige, helt til den store gjenåpningen plutselig ble annonsert på fredag og med virkning fra kl. 16 dagen etter.

Avisene på søndag strømmet over med bilder og festlige historier fra lørdagens festligheter og noen våknet kanskje med en litt stram badehette. Men nå er vi altså her! Norge har åpnet og vi kan forkaste både meteren og munnbindene til fordel for fullpakkede arrangementer og gode, etterlengtede klemmer. Dette har vi gledet oss til her på Oslofjord!

Konsert på festplassen
Konferanse på Oslofjord

Det kan bli en overgang for mange, og kanskje vil noen trenge litt tid til å tilpasse seg den nye arbeidshverdagen. Har dere klart for dere hvordan arbeidshverdagen nå skal være? Skal dere tilbake til slik det var, kanskje en hybridløsning med mer fleksibilitet? Hvordan skal policy for møter være fremover og hva i alle dager skal dere gjøre med årets julebord?

I dette tidligere innlegget finner du en aktivitetsmeny proppet med aktiviteter og spennende underholdning som vi kan legge til rette for under deres besøk på Oslofjord. Og hvis du fortsatt lurer på hvorfor du nå skal planlegge et større bedriftsarrangement, så har vi et særdeles passende innlegg til deg her om ROI fra store bedriftsarrangementer.

I dette innlegget har vi samlet en totaloversikt over både arealer og møterom på Oslofjord. Dette kan være et fint verktøy når du nå skal planlegge den store kick-offen eller kanskje en høytidelig bankett. Og ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe! Vi sees snart på Oslofjord!

Arealoversikt