Møt Tatjana, vår nye Hotel Manager!

Møt Tatjana, vår nye Hotel Manager for Oslofjord Hotel. Hun ble i fjor kåret til årets leder og har jobbet på Oslofjord Convention Center siden juni 2021. Før jobben som Hotel Manager jobbet hun som Housekeeping & Cleaning Manager, der hun var ansvarlig for driften av alle leilighetene, etterfulgt av leder for renholdsavdelingen.

Det hun liker best med å jobbe for Oslofjord Convention Center er at hver eneste dag er annerledes, det er aldri et kjedelig øyeblikk på jobb og hun elsker å jobbe i et flerkulturelt miljø. «Det beste av alt er å se at kundene våre besøker oss igjen», forteller Tatjana.

Hvilke høydepunkter har du fra å jobbe her på Oslofjord?
-Det er da vi hadde ATEA her hos oss med 7000 gjester og så alle avdelinger samarbeide. Alle var inkludert og jobbet sammen for å gjøre arrangementet til en suksess! Hele Oslofjord Convention Center var fullbooket, inkludert alle småhus og leiligheter. Det var en kjempestor og fantastisk konsert, hele stranden var fylt opp og det var så mange forskjellige aktiviteter overalt. 

Hva betyr vertskap for deg?
-Det er å møte kundenes forventninger, bygge tillit og utvide tjenestene våre ettersom vi har forskjellige tilbud på stedet.

Hvorfor hennes jobb er viktig for Oslofjord svarer hun tydelig på. «Uten housekeeping og renhold ville tilstanden til et hotell raskt forverres». Hun mener selv at avdelingen med Housekeeping/Renhold er ryggraden i ethvert hotell og spiller en avgjørende rolle for å holde gjestene fornøyde. 

Vi er godt i gang med et nytt år og det Tatjana gleder seg mest til er å kunne utvikle medarbeidere og promotere internt, samt å ha flere forskjellige arrangementer og gjester fra hele verden.