Oslofjord Convention Center er som skreddersydd for musikkarrangementer

Helgen 14-16. oktober inviterte vi inn til stor dansebandfest, hvor vi hadde besøk av over 2000 danseglade gjester. Med over 16 danseband og artister ble det show fra morgen til kveld, med Nordisk Dansegalla her på Oslofjord.

«Vi hadde hørt at Oslofjord var et flott sted, men etter å ha opplevd stedet så overgikk det alle forventninger (Dænsebændet).»

Opplevde Oslofjord for første gang.
For mange av helgens besøkende, så var det første gangen de var på Oslofjord. De aller fleste hadde hørt om stedet fra før, men aldri vært her. «Vi hadde hørt at Oslofjord var et flott sted, men etter å ha opplevd stedet så overgikk det alle forventninger». (Dænsebændet). Det er også det vi håper og ønsker for våre besøkende når de kommer til Oslofjord for første gang, nettopp det å få den wow-følelsen av et sted som kan tilby så mye forskjellig, på en og samme plass. For dette er sted vi er utrolig stolt av, som vi ønsker at flere skal utforske.

Upåklagelig atmosfære
Til tross for at Oslofjord er stort, så opplevde alle gjestene våre at atmosfæren under helgen var fantastisk og upåklagelig. «Jeg har vel aldri før følt en slik atmosfære, og jeg har vært artist i 57 år nå. (helt fantastisk) (Dænsebændet).» Det vi ansatte i Oslofjord så her i helgen var ekte danseglede og en fantastisk stemning. Denne dansegallaen har jo dessverre vært utsatt et par år pga. pandemien, så det at vi nå endelig kunne arrangere dette, skapte stor glede for de som var her i helgen. For Dænsebændet var atmosfæren helt upåklagelig og de likte spesielt godt akustikken her, samt kontakten de fikk med publikumet.

Fantastisk lyd
Å ha god lyd er alfa omega på et slikt arrangement som dette, og det har vi! Konferansesalen er bygget med tanke på akustikkoptimalisering, og har et av landets beste lydanlegg som gir jevn dekning, og høyt trykk når det trengs. Vi har utstyrt salen med egne storskjermer slik at alle, også de på bakerste rad, kan følge alt som skjer på scenen. Det er en stor og omfattende prosess å rigge opp et sånt oppsett, men belønningen er stor når man ser resultatet og at gjestene er fornøyde. “Det er nok det proffeste arrangement vi vært på noen gang på 32 år, som jeg vært med i bandet. Kjempe service backstage, bra lyd og lys, alt sammen 100% (Streaplers)”. 

Danseglade gjester fra både Norge, Sverige og Danmark. 
I tillegg til danseglade nordmenn, så kom det også deltakere fra både Sverige og Danmark. En av dem er Frederic Greverud fra Sverige. Dette er hans første gang på Oslofjord, men ikke den siste. Han opplevde Oslofjord som et magisk sted, hvor naturen og utsikten var noe han likte aller best, utenom selve arrangementet. «Jag blev överraskad av hur stort och fint det var. Se alla byggnader och hur dem har byggt upp det. Det var kul att se något nytt och annorlunda». Når vi spør han om hva høydepunktet for helgen var, så svarer han raskt: «Jag fick dansa med nya människor och fick träffa nytt folk! Det var en härlig känsla att se hur man dansar i Norge.» Så ekte danseglede, det var det virkelig.

«Jag fick dansa med nya människor och fick träffa nytt folk! Det var en härlig känsla att se hur man dansar i Norge.»

En helhetlig opplevelse
En av de unike fordelene vi har er på Oslofjord er at alt ligger på et sted. «Det er ingen andre steder som er så tilrettelagt for gode opplevelser som Oslofjord. Det å ha konsertarena og hotell på samme område gjør Oslofjord unikt» (Jan Einar Johnsen, Kjentfolk). Her på Oslofjord så slipper man å tenke på logistikk for å komme seg fra A til B. Her har du hotellrommet ditt noen få minutter fra konferansesenteret, noe som gjør det veldig enkelt om du ønsker å ta en liten hvil eller pust i bakken på rommet innimellom programmet.
Når vi spør artistene som har vært i helgen om de syns Oslofjord er et sted for flere fremtidige musikkarrangementer, så er svarer de det samme. JA!

 

«Oslofjord er som jeg opplevde skreddersydd for musikkarrangementer (Lasse Johansens Orkester).»