På Oslofjord Convention Center er alle velkomne, både tobeinte og firbeinte.

Helgen 25.- 27. november hadde vi besøk av flere tusen tobeinte og firbeinte på NKK’s hundeutstilling, I Oslofjord Arena. Dette er den andre utstillingshelgen vi har hatt med NKK her i år og gjensynsgleden var stor blant både arrangør, deltakere og besøkende.

 

Etter en lang pandemi føltes det befriende å være tilbake igjen på Oslofjord Convention Center (Oslofjord), sier Christine Sonberg fra NKK.   Når vi spør hun hva hun og deltakerne har sett mest frem til med å komme tilbake, så svarer hun følgende: -Oslofjord Convention Center er en profesjonell organisasjon, – både produktive og imøtekommende og det gir oss stor trygghet som arrangør   

 

Det var ikke første gang dere var hos Oslofjord Convention Center, hva er det som gjorde at dere ville komme tilbake?
Oslofjord er de eneste som kan levere stor nok plass. Det er også tydelig at Oslofjord ønsker oss velkommen tilbake og streber etter å levere bedre og bedre fra gang til gang. Det er tilrettelagt både inne og ute, samt at området rundt Oslofjord er attraktivt. Det er familiært med lekeplasser til barna. Oslofjord Convention Center har et komplett tilbud.

 

Dere planlegger mange forskjellige arrangementer i hele Norge. Hva er det som er viktig for dere når dere planlegger et?
Det første er at dyrene er velkomne og at de ikke blir diskriminert, eller blir sett på som et onde. Det andre er at vi har plass nok, Vi blir aldri for store for dere! Det er forutsigbart og helt I henhold til våre ønsker og behov.

 

Ingen kan sammenlignes med Oslofjord.
I mars 2022 hadde NKK årets første utstilling, med over 10 000 hunder t her hos ossr. For at et så stort arrangement skal gå så problemfritt som mulig, er de avhengig av at ting går så sømløst som mulig, det har vi stort fokus på. Når vi spør Christine hvordan det har vært å ha utstillinger på andre steder, sammenlignet med oss, så sier hun at det ikke kan sammenlignes. «Det er ingen andre aktører vi har vært borti som har samme leveransen som dere for totalpakka. Noen har den store hallen, andre har overnattingen, tredje har maten. Her får vi alt på et sted», forteller Christine.

 

«Det er ingen andre aktører vi har vært borti som har samme leveransen som dere for totalpakka. Noen har den store hallen, andre har overnattingen, tredje har maten. Her får vi alt på et sted.»

 

Synes dere det var et vellykket arrangement og Hvorfor? Hva er det som gjorde det et vellykket arrangement?
Godt samarbeid mellom NKK og Oslofjord. Vi finner løsninger sammen. Nøkkelen til godt samarbeid er at vi har genuin forståelse for hverandres segment. Vi i NKK forstår hva som er viktig for, og kunnskapen til Oslofjord, og Oslofjord forstår hva og hvem som er viktig for oss.

 

Har dere fått feedback fra deltagere? Er det noe de satt mest pris på rundt Oslofjord Convention Center?
Alle er enige om at området og fasiliteter er bra. Fantastiske områder for hundene våre å lufte seg på, konkurrere på og at alt er på et sted. På fire år har det vokst så enormt, at jordet er historie. Fra å starte på et kaldt jorde disponerer vi nå hele Oslofjord.

 

Ole-Georg-Nilsen-Oslofjord

 

 

Ole Georg Nilsen er salgsdirektør her på Oslofjord og han er veldig glad for samarbeidet vi har med NKK. «Vi opplever samarbeidet med NKK som svært positivt og spennende. Eventet passer fint på Oslofjord med gode rammer i idylliske omgivelser ved sjøen. Med store “spilleflater” og gode fasiliteter både inne og ute gir Oslofjord hele hundemiljøet de aller beste rammevilkår for å bygge et godt felleskap!».