Utsatt: Verdens sjakkelite sjekker inn på Oslofjord

Magnus Carlsen, Wesley So og Fabiano Caruana er noen av toppspillerne som velger å sjekke inn på Oslofjord 25. september. (dato utsatt)

Da arrangeres ChessParty 2020 hos Oslofjord, en sjakkfest som vil være årets store høydepunkt for sjakkinteresserte verden over!

PRO Chess League-finalen vil avholdes hos oss denne helgen. PRO Chess League er en turnering, hvor de innledende rundene allerede er i gang, og hvor mange av verdens toppspillere deltar. Samtidig vil NM for lag, Barnas Grand Prix-turnering og åpen Fisher Random-turnering være en del av programmet. Magnus Carlsen vil også by på simultanspill mot fans og mye annen sjakkmoro.

ChessParty er først og fremst et stort sosialt arrangement for alle sjakkinteresserte. Helgens program er tilpasset sjakkspillere på alle nivåer, ung eller gammel.

Det vil være mulighet for å delta på kurs, for både nybegynnere og viderekomne, med kjente sjakkprofiler. I tillegg vil det være foredrag ved blant annet Henrik Carlsen, som er faren til Magnus Carlsen.

Hvis man ønsker en pause fra sjakkbordet er det også mange andre muligheter for aktiviteter som fotball, skating, bading, båtturer, strandvolleyball, bordtennis, grilling og mye mer.

I tillegg blir det både åpningsshow og awardsshow med kjente artister og konferansierer på scenen.

For mer informasjon sjekk chessparty.com