Sportsarrangement

Fra strand til idrettsarena og overnatting på samme område gir unike muligheter for minneverdige idrettsøyeblikk.

Se film Send en forespørsel

Hoppetau, fotball, turn, ishockey, håndball, volleyball, cheerleading eller hestesport, vi har fasilitetene for storslåtte idrettsøyeblikk. Enten det dreier seg om seriekamper, treningsleir, kvalifiseringer eller store mesterskap – hos oss kan dere være sammen og dyrke idretten, men samtidig også bygge vennskap og relasjoner på tvers av lag og klubber.

Vi gleder oss over alle idrettsfellesskap som kommer til Oslofjord og får oppleve kraften i opplevelsene når alle bor, spiser, trener og konkurrerer sammen på ett og samme sted. Vårt vertskapsteam står klare til å støtte dere gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring og har som mål å skape de beste rammene for deres neste idrettsøyeblikk.

10 år med Cheerleading på Oslofjord:

“Alle er samlet fra vi kommer til vi er ferdig, og har gjennomført en NM-helg. Dette er vår NM-by og det er fantastisk.”

Richard Vogt

Richard Vogt
President NAIF

Norges idrettsforbund - Vestfold og Telemark idrettskrets logo
Norges skiforbund logo
Norges Volleyball forbund logo
NAIF logo
NGTF logo

Se bilder fra tidligere events

Trykk på pilene ved siden av bildet for å se flere:

Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center
En landsby skapt for å bygge fellesskap
Treningssamling på rulleski
NM i Cheerleading
NM i Cheerleading
Basketball på forplassen
Ishockey i ishallen, Oslofjord Arena
Volleyball i Oslofjord Arena
Hotelleilighetene i landsbyen
Hotelleilighet - Stue
Hotelleilighet - Soverom
Teambuilding på strandområdet
Aktiviteter på strandområdet

Hva får du når du velger Oslofjord til ditt idrettsarrangement?

Alt på ett sted

Ved å tilby alt på ett sted; idrettsarena, bespisning overnatting og mye mer, eliminerer vi all transport underveis i arrangementet. Kom inn porten, fyll landsbyen med deres utøvere og skap kvalitetstid sammen fri for stress og unødvendig logistikk – Det perfekte utgangspunkt for å bygge og vennskap og dyrke felles interesser.

Dedikert prosjektteam

Vi sørger for at dere får en dyktig prosjektleder som blir deres kontaktpunkt ved Oslofjord med et team i ryggen som sikrer alle delleveransene. Prosjektlederen håndterer alle interne prosesser og sørger for de beste rammene for deres idrettsarrangement. Solid fagkunnskap, lang erfaring og nettverk gjør at prosjektleder blir ditt «one point of contact».

Anretning av mat

In-house F&B avdeling

På Oslofjord har vi en egen Food and Beverages avdeling som står på for å levere utsøkte matopplevelser som er skreddersydd deres behov. Vi har fokus på kortreiste råvarer, lokale tradisjoner og kvalitet i alle ledd. Velg mellom alt fra a la carte restauranter til skreddersydde idrettskonsepter, vi har fleksibiliteten dere trenger.

NM Cheerleding

Rigg og teknikk

Hos oss har vi en egen riggavdeling som kan håndtere det meste og som har lang erfaring med idrettsarrangementer i alle størrelser og kategorier. Vi har også AV teknikk i alle våre fem huber som gjør at vi kan levere alt fra spektakulære idrettsshow til bankett og profesjonelle premieutdelinger.

Nysgjerrig på hva som er mulig?

Send en forespørsel Se planleggingsverktøy

Utvalgte fasiliteter for idrettsarrangementer

Oslofjord Arena

Oslofjord Arena er det vi kaller en fleksibel flerbruks-/multihall, med uendelig mange muligheter. Denne storhallen, med sine 8 970 m² gulvflate, brukes til blant annet håndball, fotball, volleyball, tennis, basketball, innebandy og klatring, og gulvet omkranses av 300 meter løpebane med piggsko-standard for friidrettsfolk og mosjonister. Med fleksible tribuneløsninger har vi plass til flere tusen tilskuere.

Les mer om Oslofjord Arena her

Konferansesenter Syd

Konferansesenter Syd tilbyr plensumsal og vrimleareal for store arrangementer. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager og konserter. Store arealer og høy grad av fleksibilitet, gir mulighet til å skape noe helt unikt for ditt arrangement. I tillegg til vår plenumssal inneholder senteret fleksible og moderne møterom, restauranter og utsalgssteder, og er plassert rett ved siden av Konferansesenter Nord.

Les mer om Konferansesenter Syd her

Uteområdene

Oslofjord er som en helt egen landsby beriket med flere større og mindre uteområder. Vi tilbyr festplass, kystlinje og strand, store gressplen arealer og kunstgressbaner – alt i umiddelbar nærhet til anlegg, senter og overnatting. Utnytt mulighetene områdene gir deg til alt fra sosiale sammenkomster og rekreasjon til bespisning, aktiviteter og konserter.

Les mer om uteområdene her

En konferanselandsby med alt på ett sted, enten dere er 50 eller 9000+

2500 rom/leiligheter og fem store arenaer, inne og utendørs
Unngå transport under arrangement. Her kan du maksimere tiden sammen fremfor å pendle frem og tilbake.
Sjø og natur som nærmeste nabo

Bli bedre kjent med konferanselandsbyen
Middag i Skybar på Oslofjord Convention Center

Relevant for deg:

Se mulighetene og arealene du kan benytte

Bli bedre kjent med alle mulighetene. Vi har lang erfaring med alt fra teambuilding, underholdning, idrettsaktiviteter og det du ønsker ditt neste arrangement skal inneholde. La oss skape minneverdige opplevelser! 

Bli bedre kjent med vår landsby her

NM-cheerleading-oslofjord

10 år med Cheerleading på Oslofjord

I 2022 gikk det tiende NM i Cheerleading av stabelen på Oslofjord. “Vi ser at vennskapene som skapes her kan være klubber fra helt i nord som møter klubber helt fra sør, og som opprettholder kontakten også utenfor konkurransene ved å møtes i ferier og helger.” – Richard Vogt, President i NAIF.

Les hele saken her