Arrangementsplanleggingen er allerede i gang

Julekonsert i vårt hybrid studio

Det er mange der ute som nå har sittet på hjemmekontor helt siden i februar – det er også mange som må belage seg på å bli på hjemmekontoret en god stund til. Det kan by på ekstra utfordringer i flere ledd av organisasjonen når dette har vist seg å være en mer langsiktig løsning enn først antatt. For hvordan har egentlig de ansatte der hjemme?

Det er viktig og bra å ha god kontroll på organisering av arbeid, men det er også viktig å tenke på det sosiale. Det er heldigvis mye som kan gjøres fra hjemmekontoret, samtidig er det kanskje på tide å planlegge for tiden «post korona».

Mange så frem til 2021 med stor positivitet, men fikk en real nedtur da det viste seg at med det nye året kom også nye nedstigninger, forlenget hjemmekontor og enda mer sosial distanse. Da er det viktigere enn noen gang å ha noe positivt å se frem til. Når julebordene ble avlyst, kick off ble utsatt og andre bedriftsinterne arrangementer måtte vike, var det mange som ble skuffet. Nå er det kanskje på tide å starte planleggingen av et «post korona arrangement»? Om du ikke er komfortabel med å sette en dato enda, kan du likevel planlegge mye annet. Fortell de ansatte om hva som planlegges og hold de oppdatert på utviklingen slik at de får en skikkelig gulrot å se frem til.

M’en i HMS er trolig det som lider mest under denne pandemien. Behovet den ansatte har for å bli sett, behovet for å bli ivaretatt, men også det viktige sosiale miljøet på en arbeidsplass. Vi gjorde en undersøkelse i høst for å finne ut hva folk egentlig synes om hjemmekontoret – du kan lese mer om den her

Mange lykkes godt med å skape digitale møteplasser for de ansatte, men det er ikke til å stikke under en stol at de aller fleste blant oss foretrekker de fysiske møtene. Derfor er det også mange som nå starter planleggingen av arrangementene de gikk glipp av i fjor.

Ole-Georg-Nilsen-Oslofjord

«Vi ser helt klart en voksende positivitet ute blant våre kunder nå. Planleggingshorisonten er kanskje noe lenger enn vanlig, men mange har allerede booket inn datoer for å sikre sine arrangementer. Det er tydelig at folk er klare over at konkurransen om de beste stedene brått kan bli hard.» – Ole Georg Nilsen, Salgsdirektør

Behovet for møteplasser har aldri vært større enn det er i dag. Behovet for å se hverandre inn i øynene, dele opplevelser og kjenne på fellesskapet. Vi må jobbe fremtidsrettet, nå og etter korona, for å bygge en sterk bedriftskultur som skaper motiverte og lojale ansatte. Motiverte ansatte er dessuten meget kostnadsbesparende og en investering for framtiden som genererer lojalitet.

Mennesker, fest, festival

Når du skal sette i gang planlegging for fremtiden, kan det være nyttig å se tilbake på 2020 – hvilke arrangementer gikk dere glipp av? Mange bedrifter har en dedikert «arrangementskonto» som ble stående urørt i fjor, kanskje blir deres neste arrangement da litt mer «ekstra» enn vanlig? En feiring av friheten og muligheten til å skape felles mål og visjoner for den nye hverdagen.

Fordi mange nå begynner å planlegge for en gjenåpning av samfunnet, har vi satt sammen en liten mal du kan bruke når du skal planlegge deres neste arrangement. Vi gleder oss til å være vertskap for spennende nye arrangementer igjen, både store og små! Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om ditt neste arrangement.

Hold ut og ta vare på hverandre!

New call-to-action