Oslofjord Convention Center er som en egen landsby skapt for å bygge fellesskap og gode møteplasser. Her finner du alt du trenger til deres neste konferanse, enten dere er 10 eller 10 000.

Vi kan tilby moderne og funksjonelle fasiliteter med et stort utvalg møterom og møteplasser. Lyd, lys og alt det tekniske i topp kvalitet! Vi har alt fra intime restauranter til store saler for festmiddager, i tillegg til flotte uteområder, egen idrettsarena og overnatting i moderne rom og leiligheter.

Vårt dyktige vertskapsteam støtter deg gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring og har som mål å skape de beste rammene for din neste konferanse.

Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center
Kjøkken i Konferansesenter Nord
Large scale banquet in the conference center
Mennesker, fest, festival
SkyBar-Oslofjord-Hotel
Familie-Oslofjord-Hotel
VIP-hotell

Trykk på pilene i ytterkanten av bildet for å se flere

Møterom-Oslofjord-Hotel

Dagpakke

Kr. 595,- pr. pers

For grupper på 5-150 pers

Pakken inkluderer:

 • Møterom
 • AV-utstyr og wifi
 • Teknisk bistand ved oppstart
 • Kaffe, te og vann hele dagen*
 • Oppskåret frukt og smoothie i møterom
 • Dagens lunsj

*Mineralvann faktureres etter forbruk

Send en forespørsel

Konferansepakke

Kr. 2590,- pr. pers i enkeltrom

kr. 2455,- pr. pers i dobbeltrom

Pakken inkluderer:

 • Møterom
 • AV-utstyr og wifi
 • Teknisk bistand ved oppstart
 • Kaffe, te og vann hele dagen 
 • Oppskåret frukt og smoothie i møterom
 • Dagens lunsj inkl. dessert
 • Pausemat med dagens kake eller bakst
 • Kjøkkensjefens 2-retters middag basert på sesongens råvarer
 • Overnatting i moderne rom
 • Frokostbuffet**

*Mineralvann faktureres etter forbruk

**Ved mindre grupper forbeholder vi oss retten til endring fra buffet til tallerkenservering

Alle menyer kan tilpasses og endres ved behov, endringer vil påvirke prisen.

Send en forespørsel

Dette får du på Oslofjord

Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center

Alt på ett sted

Hvem har vel ikke deltatt på en konferanse eller en annen profesjonell tilstelning hvor en må bruke masse tid på å forflytte seg mellom der det skjer, der man skal spise og der man skal sove?
Ved å tilby alt på ett sted; arrangementslokaler, idrettsarena, bespisning overnatting og mye mer, eliminerer vi all transport under deres arrangement.

In-house F&B avdeling

På Oslofjord har vi en egen Food and Beverages avdeling som står på for å levere utsøkte mat- og drikkeopplevelser til våre gjester. Vi har fokus på kortreiste råvarer, lokale tradisjoner og kvalitet i alle ledd. Velg mellom alt fra flotte bankettmenyer til en uformell burger, vi har fleksibiliteten dere trenger.

Stort hybrid studio med lysshow

Rigg og teknikk

Hos oss har vi en egen riggavdeling som kan håndtere det meste og som har lang erfaring med arrangementer i alle størrelser og kategorier. Vi har også AV teknikk i alle våre fem huber som gjør at vi kan levere alt fra enkel møteromsteknikk til lyd, lys og bilde til store produksjoner.

Dedikert prosjektteam

Dere får tildelt en egen prosjektleder hos oss som håndterer alle interne prosesser og sørger for at alle blir godt ivaretatt. Solid fagkunnskap, lang erfaring og nettverk gjør at prosjektlederen blir ditt «one point of contact». På denne måten kan du senke skuldrene og overlate jobben til oss.

Utvalgte fasiliteter

Konferansesenter Syd

Konferansesenter Syd tilbyr plensumsal og vrimleareal for store og små arrangementer. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager, konserter og fagkonferanser. Les mer her

Konferansesenter Nord

Vårt nye konferansesenter ble åpnet i februar 2022 og ligger i hjertet av Oslofjord, med direkte tilknytning til Konferansesenter Syd og kort avstand til flere av fasilitetene på Oslofjord. Her finnes plenumssal og hele 11 møterom. Les mer her

Oslofjord Hotel

Vårt nye hotell stod ferdig våren 2020, og har alt du forventer; enten du reiser alene eller er en del av en større gruppe. Her finner du 235 rom, egen restaurant, to barer, moderne konferansefasiliteter og parkering i kjelleren. Les mer her

Oslofjord Arena

Oslofjord Arena er et flunkende nytt flerbruksanlegg på 15 000 m², beregnet på et stort spenn av idretter og store arrangementer. Her finnes multihall, ishall, klatrevegg, garderober, kunstgressbaner og mye mer. Les mer her

strand marina

Strand og marina

Fordi vi er lokalisert sjøen som nærmeste nabo har vi også et flott strand- og marinaområde. Her finnes egen båthavn med mulighet for båtutleie, SUP, volleyballbaner, lekeplass, sandstrand, utsalgssteder og mye mer. Les mer her

Leilighetene

Hos Oslofjord finner du komfortabel overnatting i leiligheter i 10 langhus og to tårnbygg. Alle leilighetene har store vinduer, og flott terrasse eller balkong. De har et moderne preg og er fullt utstyrt for ditt opphold. Les mer her

Sykehuset i Vestfold logo

“Vi har følt oss veldig velkomne, alle er så hyggelige her og maten har vært perfekt. Vi synes det er veldig pent her og Oslofjord er et perfekt sted for hektiske møtedager!”

Stein Kimserdal

Administrerende Direktør, Sykehuset i Vestfold

Kontakt oss for et tilbud