Konferansesenter Nord er offisielt åpent

Tirsdag 3. mai markerte vi åpning av Konferansesenter Nord. Her samlet vi 120 aktører fra lokalt og regionalt samfunnsliv, partnere og bransjen for en aften med både faglig innhold og underholdning.

Det nye konferansesenteret blir en sentral del av konferanselandsbyen og er med på å virkelig utfylle tilbudet vårt. Med båndklipping og andre seremonielle festligheter sier vi nå «velkommen» til Konferansesenter Nord.

Kveldens begivenhet inkluderte presentasjoner fra arkitekten Niels Torp, som har designet den flotte konferanselandsbyen vår, samfunnsviter Henrik Syse, kommunikasjons- og markedssjef i Torp Lufthavn Tine Kleive-Mathisen og merkevarespesialisten Monna Nordhagen. I tillegg ble gjestene underholdt av lokale artister fra Sandefjord og Tønsberg; Marit Strømøy, Extend Art of Dance og DJ Elvira.

Det ble også servert lokal og kortreist mat og drikke fra konferansesenterets tilhørende storkjøkken. På størrelse med en håndballbane skal dette storkjøkkenet være med på å servere mat til opp til 9000 gjester. Utover dette tilbyr det nye konferansesenteret flere møterom i forskjellige størrelser og en bankettsal med kapasitet opp til 1200 gjester.

– Konferansesenteret er det nyeste tilskuddet i fasilitetene vi tilbyr her på Oslofjord, og bidrar til å utvide områdene hvor vi kan tilby fellesskap i stor skala. Med dette er vi et komplett Convention Center i internasjonal klasse. Med det nye konferansesenteret på plass, kan vi levere enda mer, til enda fler, og denne åpningsfesten var en super måte å kick-starte dette, sier Stian Fuglset, administrerende direktør.

Med en vel overstått åpningsfest ser vi nå frem til å ta i bruk Konferansesenter Nord for nye spennende arrangementer i tiden fremover. Det er nettopp slike opplegg som dette konferansesenteret er laget for. Med flotte nye fasiliteter og dyktige folk, har vi alt vi trenger for å sikre at fremtidige arrangementer skal kunne kjenne på den samme kvaliteten uansett om det er et opplegg for 120 eller 1200 personer.

Mer info om vårt nye Konferansesenter Nord finner du ved å klikke HER.