Kultur og livsstil

Med noen av Norges beste festlokaler for lyd, lys og bilde, ligger alt til rette for å skape skikkelig festivalstemning!

Se film Send en forespørsel

Festival, konsert eller kanskje scenekunst? Vi har eventlokalene og teknikken du trenger for å skape skikkelig festivalsteming og et arrangement som sent glemmes. Nyt den unike stemningen og styrken i opplevelsene når alle spiser, sover og deler øyeblikk sammen i vår landsby.

På Oslofjord kan vi tilby lokaler til alt fra små intimkonserter til storslåtte utendørs festivaler. Vi tar vertskapsrollen på alvor og støtter dere gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring. 

Treungen Vinterfestival logo

“Vi har hatt en god og stødig partner i Oslofjord Convention Center, som forstod våre behov og utfordringer. Konferanselandsbyen er en av få lokasjoner med god nok plass og alt på ett sted. Alt ligger til rette for en skikkelig festivalopplevelse!”

Jørgen Solberg, festivalsjef Treungen

Jørgen Solberg 
Festivalsjef, Treungen

Rotlaus konsert på Treungen Vinterfestival
Melodi Grand Prix logo
Nordisk Dansegalla logo
NKK logo
NMK logo
Norges Bridge Forbund logo
NM poker

Uendelige muligheter med lokaler for alle typer event

Oslofjord er et unikt sted hvor dere kan skape en helt egen landsby til deres arrangement. Med 860 000m² fordelt på fem ulike huber er det ingenting som er umulig. Hva med aktiviteter i kombinasjon med konsert nede på stranden på dagen og storslått festivalstemning i en av våre storsaler på kvelden? Vi har vært vertskap for det meste; hundeutstillinger med mange tusen hunder, Treungen Vinterfestival, Nordisk Dansegalla, dataparty, NM i Cheerleading og mange, både store og små, bedriftsarrangementer.

Konsert

Bankett

Strandidyll

Konsert på Festplassen

Festivalstemning

Se bilder fra tidligere events

Trykk på pilene ved siden av bildet for å se flere:

Olabilrace mellom byggene
VM kamp i boksing
Oversiktsbilde av Oslofjord Convention Center
En landsby skapt for å bygge fellesskap
Konsert i Plenumssalen (CCS)
Bankett for 7000 gjester i Oslofjord Arena
Fotballbanene ved Oslofjord Arena
Hotelleilighetene i landsbyen
Bankett i plenumssalen (CCS)
Oversiktsbilde av bankettsalen (CCN)
Bankett i bankettsalen (CCN)
Teambuilding på strandområdet
Aktiviteter på strandområdet
Marina
Middag i Skybar på Oslofjord Hotel
Hotelleilighet - Stue
Hotelleilighet - Soverom
Volleyball i Oslofjord Arena

Hva får du når du velger Oslofjord til ditt event?

Alt på ett sted

Ved å tilby alt på ett sted; festlokaler, aktivitetstilbud, bespisning overnatting og mye mer, eliminerer vi all transport under deres arrangement. Kom inn porten, fyll landsbyen med deres festglade folk og skap kvalitetstid sammen, fri for stress og unødvendig logistikk.

Dedikert prosjektteam

Vi sørger for at dere får en dyktig prosjektleder som blir deres kontaktpunkt ved Oslofjord med et team i ryggen som sikrer alle delleveransene. Prosjektlederen håndterer alle interne prosesser og sørger for de beste rammene for deres event. Solid fagkunnskap, lang erfaring og nettverk gjør at prosjektleder blir ditt «one point of contact».

Anretning av mat

In-house F&B avdeling

På Oslofjord har vi en egen Food and Beverages avdeling står på for å levere utsøkte mat- og drikkeopplevelser til våre gjester. Vi har fokus på kortreiste råvarer, lokale tradisjoner og kvalitet i alle ledd. Velg mellom alt fra flotte bankettmenyer til en uformell burger, vi har fleksibiliteten dere trenger.

Konsert i plenumssalen

Rigg og teknikk

Hos oss har vi en egen riggavdeling som kan håndtere det meste og som har lang erfaring med eventer i alle størrelser og kategorier. Vi har også AV teknikk i alle våre fem huber som gjør at vi kan levere alt av lyd, lys og bilde til alle typer produksjoner.

Nysgjerrig på hva som er mulig?

Send en forespørsel Se planleggingsverktøy

Våre mest populære festlokaler

Konferansesenter Syd

Konferansesenter Syd tilbyr lokaler og fasiliteter til ethvert event. Her har vi vært vertskap for alt fra ridestevner, NM i cheerleading og boksekamper, til gallamiddager, konserter og fagkonferanser. Store arealer, og høy grad av fleksibilitet, gir mulighet til å skape noe helt unikt for ditt arrangement. I tillegg til vår plenumssal inneholder senteret blant annet restauranter og utsalgssteder, lounge, resepsjon, VIP-områder og en teknisk rigg i verdensklasse.

Les mer om Konferansesenter Syd her

Oslofjord Arena

Vår flunkende nye multihall, med en separat ishall vegg i vegg, er bygget for et bredt spekter av idretter og eventer. Lokalene kan enkelt gjøres om til å huse banketter, show, messer, samt store og mindre konserter. Nedsenkbare skillevegger sikrer nødvendig intimitet, og muliggjør parallelle arrangementer og aktiviteter. En solid takkonstruksjon tåler det meste av rigg du måtte kreve. Les om hvordan vi rigget opp til bankett for 7000 mennesker i 2022!

Les mer om Oslofjord Arena her

Uteområdene

Vi tilbyr festplass, kystlinje og strand, store gressarealer og kunstgressbaner – alt i umiddelbar nærhet til anlegg, senter og overnatting. Utnytt mulighetene områdene gir deg til alt fra sosiale sammenkomster og rekreasjon til bespisning, aktiviteter og konserter. Her kan dere arrangere alt fra volleyball turneringer, yoga sessions og vannaktiviteter til konserter og festivaler, beach party og prisutdelinger under åpen himmel, eller i sirkustelt!

Les mer om uteområdene her

En konferanselandsby med alt på ett sted, enten dere er 50 eller 9000+

2500 rom/leiligheter og fem store arenaer, inne og utendørs
Unngå transport under arrangement. Her kan du maksimere tiden sammen fremfor å pendle frem og tilbake.
Sjø og natur som nærmeste nabo

Bli bedre kjent med konferanselandsbyen
Middag i Skybar på Oslofjord Convention Center

Relevant for deg:

Se mulighetene og arealene du kan benytte

Bli bedre kjent med alle mulighetene. Vi har lang erfaring med alt fra teambuilding, underholdning, idrettsaktiviteter og det du ønsker ditt neste arrangement skal inneholde. La oss skape minneverdige opplevelser! 

Bli bedre kjent med vår landsby her

Oslofjord er skreddersydd for musikkarrangementer

Helgen 14-16. oktober 2022 inviterte vi inn til stor dansebandfest, hvor vi hadde besøk av over 2000 danseglade gjester. Med over 16 danseband og artister ble det show fra morgen til kveld, med Nordisk Dansegalla her på Oslofjord.

Les hele artikkelen her