Aktuelt

Konferanse på Oslofjord!

Svært gode priser for deg som skal arrangere konferanse eller ledersamling. Vårt profesjonelle team står klare til å skape en minneverdig opplevelse for deg og ditt team.

Les mer om tilbudet her

Veteran-EM i bordtennis på Oslofjord Convention Center

Bordtennisspillere fra 39 ulike nasjoner samlet seg på Oslofjord fra 26. juni til 1. juli. En hel uke med idrettsglede og spenning da 1800 spillere konkurrerte om Europamestertittelen.

Les mer om arrangementet her

Bedriftsarrangement

Festmiddag, kickoff, jubileum eller teambuilding? Et arrangement hos oss vil garantert skape minnerike opplevelser og styrket organisasjon. Oslofjord har fasiliteter til alle typer bedriftsarrangement!

Les mer om bedriftsarrangement her

Sportsevent

Hoppetau, fotball, turn, ishockey, håndball, volleyball, cheerleading eller hestesport, vi har fasilitetene for storslåtte idrettsøyeblikk. Hos oss kan dere være sammen og dyrke idretten.

Les mer om sportsevent her

Organisasjoner og foreninger

Humanitære, frivillige, ideelle eller politiske organisasjoner, foreninger og forbund har alle behov for å samles. Hos oss kan dere være sammen, dyrke fellesskapet og fokusere på det som er viktig for dere.

Les mer om organisasjoner her

Kultur og livsstil

Festival, konsert, eller kanskje scenekunst? Vi har eventlokalene og teknikken som trengs for å skape skikkelig festivalstemning og et arrangement som sent glemmes.

Les mer om kulturog livsstil her

“Vi hadde fire fantastiske dager i Melsomvik. Menneskene som jobbet der var blide, imøtekommende og fleksible. Maten var dekorativ, velsmakende og god. Rommene var veldig hyggelige og svært gode senger. Kursrommene var godt ventilert og ganske lydtette. Spisesalen var veldig flott og resepsjonsområdet grønt og vakkert. Vi var fornøyde med alt!”

Wenche Kamp Øibrekken

Riktig retning

Nysgjerrig på mulighetene hos oss? Send en forespørsel så tar vi kontakt.

Vi er vertskap for mange store og forskjellige arrangementer; kick-off, idrett, konferanser og festivaler. La oss sammen se på hvilke muligheter du har for ditt neste event!

Kontakt oss her